Tratative Piturca – Vladoiu

Apropo.ro / 09.01.2002, 08:19
Tratative Piturca - Vladoiu
Atacantul lui FC Arges e aproape de o revenire la Steaua, chiar daca în toamna el si Gigi Becali au fost protagonistii unui scandal de proportii Cea mai surprinzatoare mutare de pe piata trasferurilor interne în aceasta iarna ar putea fi revenirea lui Jean Vladoiu la Steaua! Posibilitatea

Atacantul lui FC Arges e aproape de o revenire la Steaua, chiar daca în toamna el si Gigi Becali au fost protagonistii unui scandal de proportii

Cea mai surprinzatoare mutare de pe piata trasferurilor interne în aceasta iarna ar putea fi revenirea lui Jean Vladoiu la Steaua! Posibilitatea iminenta ca atacantul sa se întoarca sub comanda lui Victor Piturca a fost confirmata si de jucator, si de managerul campionilor, cei doi purtînd discutii pe marginea acestei miscari atît înainte de Sarbatori, cît si dupa Anul Nou.

Daca tranzactia se va realiza, ea e cu atît mai neasteptata cu cît Vladoiu a plecat în toamna din Ghencea cu destinatia FC Arges în urma unui scandal de proportii cu Gigi Becali, care a tinut atunci prima pagina a ziarelor.

Totul pare acum uitat, din moment ce Victor Piturca si Vladoiu au tratat revenirea celui din urma în Ghencea. „Eu n-am fost niciodata în conflict cu Jean, n-am avut nici o disputa. Am vorbit cu el mereu. Si-a dat seama ca a facut o imensa greseala atunci, a realizat ca între FC Arges si Steaua e o diferenta mare, si vrea din toata inima sa se întoarca la noi. Din partea mea nu e nici o problema, si eu îl vreau. El a fost ca si copilul meu, am insistat sa-l aduc la Steaua si i-am fost mereu aproape cît timp a fost accidentat. Dar mai trebuie ca si Pitestiul sa fie de acord. Apoi, nu stiu daca poate fi legitimat, pentru ca regulamentul nu e înca foarte clar”, a declarat ieri Piturca.

Întrebat daca scandalul dintre jucator si Gigi Becali poate fi o piedica în realizarea tranzactiei, managerul a replicat: „Daca eu fac acest pas, e clar ca relatiile dintre ei sînt acum normale. Gigi l-a iertat de mult, Jean a recunoscut si el ca a gresit, asa ca nu e nici o problema”.

Ofertat si de Rapid, si de VfL Bochum

Vladoiu a recunoscut si el ca îsi doreste foarte mult sa îmbrace iar tricoul ros-albastru: „Ar fi extraordinar sa evoluez din nou în Ghencea, acolo m-am simtit cel mai bine. Suporterii m-au iubit, mi-au scandat numele chiar si cînd nu jucam, lucru care ma face sa vreau sa fiu iar stelist. Au fost ceva discutii, ramîne de vazut daca se poate realiza transferul. Eu am fost legitimat la FC Arges cu doua zile înainte ca noul regulament FIFA sa intre în vigoare, s-ar putea sa am sansa de a avea dreptul la înca o mutare”, a spus Vladoiu, care a mai fost ofertat de VfL Bochum si de Rapid.

„Sotia mea, Anca, nu vrea sa mai plecam în strainatate, iar Steaua primeaza înaintea Giulestiului. Cu toate ca domnul Copos mi-a facut o oferta destul de buna pentru Divizia A, în Ghencea as veni chiar si pe bani mai putini”. Atacantul considera ca duelul verbal acid cu Gigi Becali e de domeniul trecutului: „Nu e un obstacol ce s-a întîmplat în toamna. Cînd e vorba de meserie se uita orice altceva, important e ceea ce faci pe teren. A fost si vina mea, si vina Celui de Sus pentru ca n-am putut juca decît în turul campionatului trecut din cauza acelei accidentari”.
Sursa:www.prosport.ro