Tratativele pentru Pleșan, în impas

Apropo.ro / 12.01.2006, 09:54
Tratativele pentru Pleșan, în impas
Directorul general al gruparii Poli Timișoara, Ion Craciunescu, a declarat ca negocierile pentru transferul mijlocașului Mihaița Pleșan de la Dinamo au intrat în impas, deși cu doua ore înainte anunțase ca Pleșan este jucatorul echipei timișorene.

Directorul general al gruparii Poli Timișoara, Ion Craciunescu, a declarat ca negocierile pentru transferul mijlocașului Mihaița Pleșan de la Dinamo au intrat în impas, deși cu doua ore înainte anunțase ca Pleșan este jucatorul echipei timișorene.

„Tratativele dintre noi și Dinamo pentru transferul lui Pleșan au fost sistate pentru moment, urmând a fi reluate mâine dimineața. Negocierile s-au oprit la un detaliu din contract pe care nu-l pot dezvalui”, a afirmat Craciunescu, dupa ce în cursul zilei de miercuri anunțase ca cele doua cluburi s-au înțeles în privința transferului lui Pleșan, jucatorul fiind așteptat, joi, la Timișoara.

Contactat telefonic și rugat sa comenteze situația lui Pleșan, președintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, a spus doar: „Știu ca este jucatorul lui Dinamo”.

Surse din cadrul FC Dinamo susțin ca motivul întreruperii negocierilor pentru Pleșan îl constituie faptul ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare solicita stipularea în contractul de transfer a unei clauze potrivit careia ar urma sa primeasca un procent dintr-o viitoare vânzare a jucatorului în strainatate.

Pleșan a efectuat vizita medicala cu Dinamo

Mijlocașul Mihaița Pleșan a efectuat, miercuri dimineața, vizita medicala la Institutul Național de Medicina Sportiva alaturi de componenții echipei Dinamo București.

„Am vazut ca Mihaița a facut vizita medicala cu noi, deci e la Dinamo, nu cred ca o sa fie o problema… astazi, pâna mâine nu se știe. Probabil, clubul a primit o anumita suma de bani și îi doresc tot binele și, poate, îmi va veni și mie rândul”, a declarat Florentin Petre, care a adaugat ca Pleșan merita sa joace la un nivel mai înalt.

Cosmin Moți a declarat ca își dorește ca Mihaița Pleșan sa ramâna la Dinamo. „Nu știu daca pleaca Pleșan. Daca e aici, înseamna ca înca e la Dinamo. Daca o sa plece, o sa trebuiasca sa îmi gasesc alt coleg de camera. Nu ar fi bine pentru el sa plece dupa doar șase luni”, a spus Moți.

Componenții echipei Dinamo București au efectuat, miercuri, vizita medicala la Institutul Național de Medicina Sportiva.

La vizita medicala au participat 27 de jucatori: Adnan Guso, Vladimir Gaev, Florin Matache – portari; Mariko Daouda, Cosmin Moți, Lucian Goian, George Galamaz, Ștefan Radu, Ionuț Balan, Cristian Pulhac, Dorin Mihuț – fundași; Andrei Margaritescu, Ianis Zicu, Florentin Petre, Ștefan Grigorie, Mihaița Pleșan, Adrian Cristea, Vlad Munteanu, Catalin Munteanu, Hristu Chiacu – mijlocași; Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Alexandru Balțoi, Octavian Chihaia, Florin Bratu, Ilie Iordache și Liviu Ganea – atacanți.

Antrenorii Esteban Vigo și Urbano Ortega au sosit la Institutul Național de Medicina Sportiva în jurul orei 7.30 , fiind întâmpinați de directorul sportiv Constantin Danilescu.

Cei doi tehnicieni, ajutați de translatorul clubului, au facut cunoștința cu o parte din jucatorii formației pe care o antreneaza și, dupa aproximativ 15 minute au plecat la sediul clubului.

Mediafax