Traumele i-au zguduit lumea! Monica Bîrlădeanu: „Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simţeam o mare teroare”

De: Cristiana Trifu / 04.05.2018, 09:52
Traumele i-au zguduit lumea! Monica Bîrlădeanu: „Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simţeam o mare teroare”
Monica Bîrlădeanu a vorbit despre traumele care au marcat-o pentru totdeauna.

Născută într-o familie modestă din Iaşi, aceasta nu a avut parte de o copilărie fericită. Lucrurile au luat o întorsătură dramatică atunci când mama Monicăi l-a adus pe lume pe Petru, fratele mai mic, copilul fiind grav bolnav. Durerea şi neputinţa erau greu de suportat, iar tatăl acesteia s-a refugiat în alcool.

Monica Bârlădeanu îl bântuie goală pe Bobby Păunescu – FOTO

Monica Bârlădeanu, într-o scenă frenetică de sex! Interzis minorilor

Monica Bârlădeanu a arătat, în sfârşit, totul!

Motivul pentru care Monica Bârlădeanu şi-a arătat zone intimă! FOTO

INTERZIS MINORILOR! Imagini XXX cu Monica Bârladeanu, cu zonele intime la vedere. Fără inhibiţii

Întrebată care au fost cele mai cumplite lucruri care i-au rămas în minte din copilărie, Monica i-a mărturisit Elenei Lasconi: „Zgomotele înfundate! Ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, de un perete? E o bufnitură! Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simţeam o mare teroare când, după episoadele astea dintre părinţii mei, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa!“.

 

Actriţă şi model, Monica Bîrlădeanu (38 de ani) locuieşte de mai mulţi ani în SUA. În trecut a avut o relaţie cu milionarul Bobby Păunescu.

Monica Bîrlădeanu şi-a început cariera în televiziune în 2002 la nou lansatul atunci B1 TV. în 2004, vedeta a plecat la Los Angeles, unde a urmat cursuri de televiziune şi de actorie. A jucat în numeroase filem româneşti, americane şi italiene, printre care ”Moartea domnului Lăzărescu”, ”Despre oameni şi melci”, ”Francesca” sau ”Closer to the Moon”. Actriţa a primit roluri şi în seriale internaţionale de succes, precum ”Lost” sau ”CSI”. În 2018 a revenit în televiziune, în postura de prezentatoare a show-ului ”Ferma vedetelor” de la PRO Tv.