Trebuie sa stralucesti!

Apropo.ro / 15.01.2002, 19:53
Trebuie sa stralucesti!
Sa intorci toate privirile in urma ta, sa fii frumoasa si sigura pe tine. Pentru toate acestea exista Maybelline, gata sa faca un mic miracol pentru tine. Adica, sa te transforme dintr-o fata frumoasa in cea mai frumoasa. Iata ce a facut pentru Sanda Balas din Arad. 1.

Sa intorci toate privirile in urma ta, sa fii frumoasa si sigura pe tine. Pentru toate acestea exista Maybelline, gata sa faca un mic miracol pentru tine. Adica, sa te transforme dintr-o fata frumoasa in cea mai frumoasa. Iata ce a facut pentru Sanda Balas din Arad.1.

Curatarea tenului este o prima etapa obligatorie pentru asigurarea unui machiaj reusit, deoarece astfel se elimina impuritatile pielii si se degreseaza tenul. S-a folosit Lapte Multidemachiant pentru ten normal si mixt, din gama Synergie de la Garnier, dupa care s-a aplicat, cu un usor masaj al fetei, crema Synergie Fresh, pentru o mai buna hidratare.


2. Fondul de ten folosit a fost Non-Stop de la Maybelline, ideal pentru petrecerile sarbatorilor de iarna, atunci când machiajul trebuie sa reziste o noapte intreaga. Make-up artistul Maybelline, Alexandru, a optat pentru doua nuante mai inchise, Sand 030 si Golden Dore 031, pentru ca tenul sa nu capete un aspect artificial.3.

Fondul de ten stick Express 3 in 1 (nuanta Nude 021) s-a folosit in zona ochilor, pe barbie si in zona nasului, pentru a conferi luminozitate fizionomiei.4.

Pentru un finish natural si pentru a fixa fondul de ten, pudra True Illusion in nuanta True Sand Beige (ton mai deschis) a fost aplicata cu pensula speciala.5.

Sfatul make-up artistului Alexandru este ca machiajul sprâncenelor sa fie realizat inainte de cel al ochilor, pentru a stabili un reper al machiajului ulterior. Sprâncenele au fost corectate cu un fard mono Natural Accents (nuanta Tobacco 55), aplicat in tuse foarte mici, succesive, pentru un rezultat natural, rezistent, negrafic.


6. In machiajul pleoapei superioare s-a pus accentul pe pliul ochiului, deoarece modelul avea arcade voluminoase. Alexandru a optat pentru nuante de bej, roz, mov si negru, folosind fardul Iced Raisin 89 pe pleoapa si arcada superioara, tonurile mai inchise fiind aplicate inspre coltul extern.


7. Pentru un machiaj festiv deosebit s-au folosit paiete, aplicate pe pleoapa superioara, care au imprumutat reflexii din nuanta folosita dedesubt. Pleoapa inferioara a fost conturata cu nuante de gri si negru (nuanta Phantom Grey 15), insistându-se pe linia genelor, iar pe interior s-a folosit creionul Smoked Kohl negru, pentru o privire intensa, spectaculoasa.


8. Pe gene s-a aplicat mascara Full1N1Soft, nuanta Very Black, in varianta waterproof; acestea prind volum si sunt ingrijite in acelasi timp, datorita formulei pe baza de ceramide. Mascara confera o extrema feminitate oricarei fizionomii, iar pentru un machiaj de seara se recomanda culoarea neagra, pentru efecte imposibil de ignorat..


9. Fardul de obraz in nuanta Rose s-a aplicat sub pometi, pe barbie, la radacina parului (aceasta pentru a micsora fruntea inalta si pentru a diminua concentrarea restului trasaturilor fata de partea superioara). Aceeasi nuanta a fost folosita si pe arcade, pentru unitatea si armonia machiajului.


10. Buzele au fost conturate cu creionul Expert Lip Liner intr-o nuanta naturala (Spiced Rose), iar pentru finishul unui machiaj festiv s-a aplicat lacul de buze Lip Polish, in doua nuante: transparent si Blonde Goddess 29.… si dupa

Poti sa intorci toate privirile in urma ta, sa fii frumoasa si sigura pe tine.
Maybelline si SUPER sunt gata sa faca un mic miracol pentru tine. Adica, sa te transforme dintr-o fata frumoasa in cea mai frumoasa.