Trei artisti-fotbalisti români în probe în Kuwait

Apropo.ro / 27.02.2004, 10:35
Trei artisti-fotbalisti români în probe în Kuwait
Trei dintre componenții echipei naționale de fotbal a artiștilor, Rafael, Andrei Ștefanescu și Florin Moise urmeaza sa dea probe de joc la Al Jahra, echipa din prima liga din Kuwait, a declarat Paul Tudor, președintele CS Besta - grupare unde sînt legitimați.

Trei dintre componenții echipei naționale de fotbal a artiștilor, Rafael, Andrei Ștefanescu și Florin Moise urmeaza sa dea probe de joc la Al Jahra, echipa din prima liga din Kuwait, a declarat Paul Tudor, președintele CS Besta – grupare unde sînt legitimați.

Moise cînta la formația Forever, Ștefanescu la Matrix, iar Rafael este solist rock. Rafael și Ștefanescu au mai dat probe, anul trecut, la divizonara B, Gloria Buzau.

Echipa Al Jahra îl are ca antrenor principal pe Florin Motroc, fost divizionar A și fost stranier al naționalei artiștilor. Al Jahra a promovat în acest sezon în prima liga, avîndu-l ca antrenor principal pe Grigore Sichitiu și ca secund pe Motroc. Sichitiu este director tehnic la Abu Dhabi, echipa din liga a doua din Emiratele Arabe Unite. 

Naționala artiștilor se afla în pregatiri la Predeal. Artiștii-fotbaliști urmeaza sa dispute un meci amical, la complexul Savinex din Bușteni, cu o selecționata a orașului, unde evolueaza și președintele Consilului de Administrație al gruparii Apulum Alba Iulia, Emanuel Savin.  

Mediafax