Trei blocuri s-au prabusit in Rio de Janeiro

De: Marian Andrei / 26.01.2012, 10:46
Trei blocuri s-au prabusit in Rio de Janeiro
Trei cladiri cu mai multe etaje s-au prabusit aseara in centrul orasului Rio de Janeiro, cinci oameni fiind raniti si multi altii fiind prinsi intre daramaturi.

Primarul orasului, Eduardo Paes, a declarat ca este vorba de o cladire cu 20 de etaje, una cu zece si alta mai mica, cu trei sau patru etaje. Paes a adaugat ca avansarea unui numar de victime ar fi pura speculatie.

Ministrul Sanatatii, Sousa Aguiar, a spus la randul sau ca cinci persoane au fost usor ranite si au fost transportate la spital pentru ingrijiri, adaugand ca, in momentul colapsului, cladirile ar fi fost in mare parte parasite.

Totusi, reteaua de televiziune Globo News a raportat, citand oficiali ai apararii civile, "11 victime – morti si raniti" in incident, care a avut loc in apropiere de centrul istoric al orasului – zona care este foarta animata in cursul zilei, dar aproape pustie in timpul noptii.

Primarul Paes a decarat ca nu se cunosc cauzele prabusirii, dar ca, probabil, este vorba de "probleme de structura ale cladirilor".