Trei destinaţii romantice perfecte pentru un city break de Valentine’s Day

Apropo.ro / 08.02.2019, 12:16
Trei destinaţii romantice perfecte pentru un city break de Valentine’s Day
Luna februarie este considerată luna dragostei, iar călătoriile sunt o bună modalitate de a-ţi impresiona partenerul dacă te afli în pană de idei. Un city break romantic ar putea fi cadoul perfect de Valentine’s Day!

Echipa FlixBus îţi recomandă trei oraşe romantice, pe care trebuie să le explorezi neapărat în doi. Sunt câteva oraşe pline de romantism, dar care păstrează o atmosferă trendy. În plus, oraşele recomandate sunt aproape de noi, iar costurile reduse de transport îţi oferă ocazia să te bucuri de o Zi a Îndrăgostiţilor demnă de un cuplu regal: o cină într-un restaurant special, vizite la spa sau cadouri minunate pentru jumătatea ta.

Află care ar fi cea mai bună opţiune pentru un city break de Valentine’s Day şi planifică rapid o evadare romantică!

Praga

Praga este considerată o mică bucată de paradis medieval de către romanticii din întreaga lume. Atmosfera romantică a oraşului poate fi resimţită vizitând Castelul Praga şi atracţiile din apropiere. Seara, îţi recomandăm o plimbare în zona Catedralei Sfântul Vitus şi a grădinilor regale pentru a te bucura de luminile spectaculoase.
Pentru un weekend perfect nu uita să puneţi în bagaj şi costumul de baie. Dacă vrei să îmbini două activităţi distractive, o baie în bere, urmată de o sesiune de relaxare nu rata spa-urile cu bere din Praga!

Budapesta

Budapesta este cel mai bun loc din Europa în care să sărbătoreşti Ziua Îndrăgostiţilor dacă dispui de un buget limitat, fiind una dintre cele mai accesibile destinaţii, dar şi unul dintre cele mai romantice oraşe.
O plimbare pe celebrul Bulevard Andrássy, deseori asemănat cu Champs-Élysées, ar putea fi o ocazie excelentă pentru a alege un dar de neuitat pentru jumătatea ta!
Apoi, încercaţi o degustare de vinuri într-o pivniţă medievală din Castelul Buda, unde puteţi alege din mai multe meniuri de vinuri din cele mai renumite regiuni din

Ungaria.

Încheiaţi seara cu o plimbare romantică pe celebrul Pod cu Lanţuri, pentru a vă bucura de o privelişte de neuitat. O altă sugestie amuzantă ar putea fi o vizită la patinoarul din Parcul Central! Dragostea pluteşte în aer, nu-i aşa?

Bratislava

Capitala Slovaciei este recunoscută pentru clădirile medievale, teatrele şi spectacole de operă. Descoperă în cuplul magia acestui oraş, la braţ, cu o plimbare prin centrul istoric.  Urcaţi apoi spre Castel pentru o privelişte spectaculoasă.

Luaţi prânzul într-unul din restaurantele cochete din zona Bisericii Sfântul Martin. O plimbare cu barca pe Dunăre este un alt mod minunat de a admira oraşul. Turnul de observaţie şi restaurantul UFO sunt un loc perfect pentru cuplurile care vor să se bucure de o seară romantică.
Cu o clădire barocă impresionantă, Filarmonica din oraş este o altă alegere excelentă pentru iubitorii de muzică şi cei care vor să îşi surprindă partenera cu o experienţă unică.