Trei destine diferite unite de iubirea pentru portul tradiţional

Apropo.ro / 21.06.2018, 11:14
Trei destine diferite unite de iubirea pentru portul tradiţional
Ziua Universală a Iei Româneşti, celebrată în fiecare an pe 24 iunie, este sărbătorită, în avans, în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”. Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Mirela Vaida va avea alături de ea trei femei cu trei poveşti complet diferite. Ceea ce le uneşte însă este chiar dragostea lor pentru ia tradiţională şi pentru portul românesc.

Cristina Chiriac este o femeie cu un CV impresionant, ea fiind în trecut consilier în Guvernul României, vicepreşedinte al Autorităţii de Valorificare a Activelor Statului,  preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor. Cristina spune că a avut o copilărie minunată – provine dintr-o familie de viţă nobilă, de foşti moşieri – şi în prezent are o familie frumoasă. Într-o bună zi a decis să renunţe la carieră pentru a se dedica cu totul dragostei pentru ia românească. Familia ei a fost foarte surprinsă, nimeni nu înţelegea de ce renunţă la munca de o viaţă pentru această pasiune.

Bianca Tămaş, cea de-a doua invitată în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de astăzi, susţine că dragostea pentru ie a venit cumva din dragostea imensă pe care i-o poartă bunicii ei şi care a şi inspirat-o să scrie o carte. Acum, la maturitate, Bianca îşi doreşte o poveste de iubire precum cea a bunicilor ei.

Cea de-a treia poveste de viaţă este a Christinei Cioboată. Părinţii eu au divorţat pe când ea era bebeluş, iar mama s-a recăsătorit când ea deja împlinise cinci ani. Ajunsă adult, Bianca a trecut printr-o relaţie toxică, având alături de ea o bună perioadă de timp un bărbat violent. De 11 ani însă este împreună cu un om atent şi iubitor care o susţine în dragostea ei pentru portul românesc.
Cum au decurs vieţile celor trei femei şi cum se materializează dragostea lor pentru ia românească, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Tags: