Trei noi posturi TV muzicale vor fi lansate in Romania

Apropo.ro / 16.11.2011, 09:43
Trei noi posturi TV muzicale vor fi lansate in Romania
Televiziunile Concert.tv, The Karaoke Channel si Music Choice vor fi lansate in Romania, a anuntat Anda Manza, Country Manager Chello Central Europe Romania, la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti.

Cele trei televiziuni sunt operate de compania canadiana Stingray Digital Media Group, care are sediul central in Montreal, Quebec si vor fi distribuite de compania Chello Central Europe.

Televiziunea Music Choice s-a lansat in 1993 si difuzeaza 24/7 (non-stop), muzica internationala de genuri diferite: retro, pop, clasic, rock etc. Music Choice are in prezent 40 de milioane de abonati (TV si internet).

Concert.tv ofera servicii on demand dedicate muzicii live si concertelor. Televiziunea s-a lansat in septembrie 2003 si este in prezent disponibila in America de Nord. In grila televiziunii se regasesc concerte ale unor trupe si artisti precum Black Eyed Peas, Norah Jones, Garth Brooks, Kanye West, Santana, The Rolling Stones, ZZ Top, Phil Collins, Tupac, Eminem, Johnny Cash, Usher etc.

La randul sau, The Karaoke Channel este cel mai vast catalog licentiat din lume cu muzica de karaoke. Televiziunea detine cele mai mari vanzari de muzica pentru karaoke de pe iTunes si este situata in top 3 servicii de muzica on demand din America de Nord, fiind disponibil in peste 50 de milioane de gospodarii din toata lumea. In prezent, The Karaoke Channel livreaza peste 18.000 de melodii pentru karaoke, in limbile engleza, franceza, spaniola, germana si italiana, din toate genurile muzicale.

Citeste mai mult despre cele trei televiziuni muzicale care vor fi lansate in Romania, pe Mediafax.