Trei noi restaurante se deschid în clădirile Globalworth

De: Alexandra Necsoiu / 19.11.2018, 11:48
Trei noi restaurante se deschid în clădirile Globalworth
Globalworth, liderul pieţei de clădiri de birouri din Europa Centrală şi de Est, a semnat un acord de închiriere pentru deschiderea a trei restaurante Condimental şi Calif în clădirile de birouri Globalworth Campus şi City Offices, precum şi în ansamblul rezidenţial UpGround.

 

„Calif este o poveste locală de succes, care a înregistrat o creştere constantă a afacerii şi a locului ocupat în preferinţele consumatorilor. Mai mult, în 2017, compania a lansat brandul Condimental. Iar de la începului lui 2019, chiriaşii din clădirile noastre vor avea o nouă opţiune pentru masa de prânz şi nu numai, prin trei restaurantele Condimental şi Calif ce vor fi deschise în Globalworth Campus, City Offices şi UpGround. Obiectivul nostru este să creăm mai mult decât un spaţiu de birouri, ne dorim să construim o comunitate, un loc unde oamenii se pot relaxa, interacţiona şi bucura de timpul petrecut împreună. Pentru asta, ne îmbunătăţim constant mixul de chiriaşi pe zona de retail, în funcţie de preferinţele angajaţilor din clădirile noastre”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.

„Ştim că aceste clădiri de birouri sunt generatoare de comunităţi, comunităţi care au nevoi de bază – nutriţionale, dar şi nevoi specifice, precum eficienţa, tradusă de noi prin rapiditate în servire, sau nevoia de socializare, pentru care am proiectat spaţii cu un design şi ambient deosebit. Venim în sprijinul acestor comunităţi cu noul concept de restaurante quick service Condimental, concept axat pe mâncare sănătoasă, care mizează pe strategia nimic prăjit. Astfel, în Condimental am eliminat în totalitate procesul de prăjire în ulei, toate produsele fiind pregătite cu ingrediente proaspete şi/sau coapte”, a menţionat Radu Tănase, Partener Calif.

Noile restaurante Condimental şi Calif urmează să fie deschise în prima parte a anului viitor, alăturându-se ofertei deja disponibile în cele trei proiecte din portofoliul Globalworth.

Globalworth Campus este situat în zona de Nord a Bucureştiului, iar restaurantul se va află în Tower 2, cea de-a doua clădire din cel mai nou hub de afaceri din oraş, unde a fost recent inaugurată o cafenea Starbucks şi urmează să fie lansat şi un nou concept Stradale. În apropierea acestuia, se află complexul rezidenţial UpGround, care dispune de o ofertă extinsă de retail, ce include restaurante precum Pagaia, Dinner Food, Subway, Japanos, Băcănia Veche sau Gregory’s, iar lista va fi completată de Condimental şi Calif. Cel de-al treilea restaurant va fi deschis în City Offices, un proiect cu destinaţie mixtă, poziţionat în partea de Sud a oraşului.