Trend periculos? Un medic a implantat o bijuterie în ochiul unei paciente

De: Gabriela Voicu / 27.11.2013, 13:30
Trend periculos? Un medic a implantat o bijuterie în ochiul unei paciente
Emil Chynn, un medic oftalmolog din New York., a implantat o inimioară din platină în ochiul unei paciente. Cât a costat operația?

Emil Chynn, un medic oftalmolog din New York., a implantat o inimioară din platină în ochiul unei paciente.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Piercing-ul ocular a costat-o pe Lucy Luckayanko, în vârstă de 25 de ani, 3.000 de dolari. Femeia spune că a fost abordată recent într-un club de un bărbat care a observat noul ei implant și a complimentat-o. 

Excentricul doctor Chynn, pe care lumea și-l amintește datorită unui anunț pe care l-a postat pe site-ul Craigslist, potrivit căruia oferea un apartament gratuit oricărei femei care ar accepta să meargă pe spatele lui o oră zilnic și să îl ajute să-și găsească o soție, a efectuat intervenția în cabinetul său din Park Avenue. 

El a folosit un laser pentru a secționa ușor membrana ochiului lui Lucy Luckayanko și a plasa inimioara, iar femeia a declarat că operația, prima de acest gen din New York, nu a fost dureroasă. Dr. Chynn a mai fost contactat de patru persoane pentru a le înfrumuseța privirea în același mod, dar Academia Americană de Oftalmologie avertizează oamenii să evite astfel de operații. 

Specialiștii spun că nu au suficente dovezi pentru a aproba această intervenție ca fiind lipsită de riscuri sau ca având valoare terapeutică, dar Luckayanko și Emil Chynn insistă că academia se înșală. 

Tu ți-ai face un astfel de implant?