Trendurile anului 2017 în hairstyling: Ultra Contouring şi New Norm – FOTO

De: Cătălina Matei / 23.02.2017, 15:30
Trendurile anului 2017 în hairstyling: Ultra Contouring şi New Norm - FOTO
Gala Wella, cel mai important eveniment de hairstyling din Romania, a ajuns la cea de-a XXII-a editie. Spectacolul a prilejuit prezentarea tendintelor in tunsoare si culoare pentru anul 2017.

Trend Vision Primavara/ Vara  2017 – Ultra Contouring

Pentru sezonul primavara/vara 2017 hairstilistii Wella Professionals propun lookurile ultrapersonalizate. Toate elementele hairstylingului sunt instrumente de evidentiere a personalitatii fiecaruia dintre noi. Este incurajata adoptarea unor lookuri “semnatura”, care merg dincolo de ceea ce toti cunoastem drept frumusete standard.

Trendul sezonului primavara/vara 2017, Ultra Contouring, pune accentul pe crearea de iluzii optice si forme expresive in acord cu trasaturile fetei. Lumina este utilizata pentru a obtine volume, intunericul pentru a ingusta, iar suprapunerile pentru profunzime. Aceste tehnici creeaza prezente foarte puternice si autentice. Pleaca din real catre ultrareal si suprareal.

“Colectia Spring Summer 2017 amplifica personalitatea si frumusetea interioara. Rolul cel mai important in acest concept il are culoarea. Exista variante pentru toate lungimile de par, plecand de la forme pure si simple pana la folosirea de tehnici combinate in aceeasi forma.  Focusul pe culoare este in zona frontala si pe tot conturul fetei.” Alina Calin, Wella Top Team Romania

“Culoarea distorsioneaza si creeaza forme de zonele plate si potenteaza textura. Bretonul este prezent in colectia Spring/Summer 2017 si este evidentiat de nuantele sezonului: blond pastel, nuante cafenii si bejuri, touch-uri de violet si rosu, de la pastel la nuante intense.”  Florina Vatafu, Wella Top Team Romania

Trend Vision Toamna/Iarna 2017 – New Norm

Sezonul rece aduce trecutul in prezent si il imbraca in note moderne. Tehnicile traditionale reintra in uzul hairstilistilor, dar sunt combinate cu produse ce au la baza formule inovatoare. „Uber-Autenticitatea” este linia definitorie a lookurilor sezonului.

Perfectiunea coafurii este data deoparte si, in schimb, tot ceea ce pare normal, onest, simplu si confortabil este adus in prim-plan. Este celebrata senzualitatea imperfectiunii.

In tunsoare accentul cade pe linii simple, blande, soft. Astfel se creeaza suportul pentru colorare. Nuantele sezonului toamna/iarna 2016 sunt naturale. Culorile soft sunt insufletite de nuante mai intense, dar inspirate de natura.

“Formele sunt fluide dar contin si elemente grafice atat in tunsoare cat si in culoare. Volumele in general sunt pozitionate in zona din spate a capului. Nuantele sunt in combinatii actuale din zone de cald sau rece, pudrate si cu treceri fie mergand in zona de contraste evidente, fie pastrand sentimentul de natural: griuri reci, pudrate dar luminoase si transparente. Aramiuri combinate, complexe, sunt lucrate in zone de la inchis la deschis, iar castaniurile profunde se pot transforma atat spre cald cat si spre rece.” Roxana Oprea, Wella Top Team Romania

Trendurile Wella Professionals 2017 au fost puse in scena cu ajutorul echipei Wella Top Team Romania, ce ii aduce impreuna pe cei mai buni hairstilisti, recunoscuti pe plan national si premiati la nivel international: Emil Hurubean, Alina Rău, Eduard Virag, Ionela Chiriac, Florina Vătafu, Mădălina Niţu, Alina Iulia Călin, Adi Pop, Lucian Busuioc, Septimiu Zavate, Ioana Pop, Adrian Aramă, Constantin Ilie, Ioana Dobre, Roxana Oprea, Arabella Zadic, Attila Bereczki, Cristina Scrisu, Florian Radu, Antoaneta Stoican, Alfred Fellner.

Trendurile prezentate pe scena Galei Wella au fost intregite cu ajutorul tinutelor create de Bianca Popp si La Mode Toujours – Designer Cristina Negru, iar machiajul a fost realizat de echipa Max Factor condusa de Sorin Papa si Ana-Maria Gorgonetu.