Trenurile pe ruta Bucuresti-Brasov au intarzieri de peste 2 ore

Apropo.ro / 05.12.2007, 09:52
Trenurile pe ruta Bucuresti-Brasov au intarzieri de peste 2 ore
Mai multi copaci au cazut, in noaptea de marti spre miercuri, peste calea ferata pe relatia Bucuresti-Brasov iar trenurile au intarzieri de peste doua ore.

Mai multi copaci au cazut, in noaptea de marti spre miercuri, peste calea ferata pe relatia Bucuresti-Brasov, situatia nefiind inca normalizata, iar trenurile au intarzieri de peste doua ore.
"Din cauza vremii nefavorabile de noaptea trecuta, mai multi copaci au cazut pe calea ferata provocand, in repetate randuri, intreruperea circulatiei intre statiile Predeal – Timisul de Sus si Campina – Breaza Nord. Din cauza ruperii liniei de contact, intre statiile Predeal – Timisul de Sus, traficul feroviar a fost intrerupt pe ambele fire incepand cu ora 6.20, iar intre Campina si Breaza Nord circulatia a fost oprita pe firul I, incepand cu ora 7.03. De la ora 8.25, traficul a fost reluat intre Predeal-Timisul de Sus pe firul II", se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.
Pana la remedierea situatiei intre Campina si Breaza Nord , trenurile care circula intre Bucuresti si Brasov vor ajunge la destinatie cu intarzieri mari, de peste doua ore, potrivit reprezentantilor CFR.