Trezeguet implicat intr-un accident rutier

Apropo.ro / 29.01.2002, 09:38
Trezeguet implicat intr-un accident rutier
Fotbalistul francez al echipei Juventus Torino, David Trezeguet, si alti trei coechipieri au fost implicati intr-un accident rutier, dar nu au suferit rani, informeaza site-ul oficial al UEFA. Trezeguet, Mark Iuliano, Gianluca Zambrotta si Enzo Maresca, se intorceau de la Verona, unde echipa

Fotbalistul francez al echipei Juventus Torino, David Trezeguet, si alti trei coechipieri au fost implicati intr-un accident rutier, dar nu au suferit rani, informeaza site-ul oficial al UEFA.

Trezeguet, Mark Iuliano, Gianluca Zambrotta si Enzo Maresca, se intorceau de la Verona, unde echipa Juventus a invins, duminica, cu scorul de 3-1, formatia Chievo, in etapa a XX-a a campionatului Italiei. Masina in care se aflau cei patru fotbalisti a intrat in coliziune cu alte doua autovehicule.

Acesta este al patrulea accident rutier in care sint implicati jucatori sau responsabili ai unor echipe din prima divizie italiana. Saptamina trecuta, directorul general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, a fost implicat intr-un accident, fara a fi ranit. Mijlocasul echipei AC Fioretina Sandro Cois, a lipsit de la meciul de duminica impotriva formatiei Atalanta Bergamo, deoarece, cu 24 de ore inainte de partida, a fost ranit intr-un accident rutier. Miercuri, fundasul echipei Brescia Vittorio Mero a decedat in urma unui accident de masina.
Sursa:www.mediafax.ro