Tribut AC/DC, pe 20 martie, în Hard Rock Cafe

De: Dragos Tanase / 16.03.2015, 17:00
METALHEAD și BestMusic Live Concerts te invită vineri, 20 martie de la ora 22:00 la Hard Rock Cafe din București pentru încă un concert tribut AC/DC cu THE ROCK.

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC însoțite de solo-urile ‘nebune’ de chitară se vor auzi într-un spectacol unic! Așadar, fanii împătimiți ai ROCK-ului sunt așteptați să cânte la unison refrenele melodiilor „Thunderstruck” „You Shook Me All Night Long” , „Highway to Hell” și multe altele!


Cu un solist vocal de excepție care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de „nebun” și energic ca Angus Young) și instrumentiști cu experiență la bas, chitara rítmica și tobe, trupa The R.O.C.K. reușește de fiecare dată să surprindă publicul și să îi transmită starea specifică unui concert AC/DC.

BILETE

Biletele pentru concertul THE ROCK din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet (Muzică, Uman, Senia, Perfect Tour) dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 35 de lei cu loc la masă și 50 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei

Puncte de vânzare fizice pentru București:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30 colț cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agențiile Perfect Tour – Str. Theodor AmAn, Nr. 11 și Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

– Aplicația de IOS sau Android IaBilet valabilă în AppStore respectiv GooglePlay.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat și rezervarea de locuri la masa scăpându-te de drumul până la locație sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca în funcție de cumpărarea biletelor așa că dacă îți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM