Tricky va canta in Bucuresti

Apropo.ro / 18.11.2008, 13:15
Tricky va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 26 noiembrie.

Tricky vine in Bucuresti pentru a sustine un concert la Sala Palatului, pe 26 noiembrie, incepand cu ora 20.30.

Tricky va fi insotit la Bucuresti de 5 muzicieni si promite un show incendiar. Adrian Thaws alias Tricky a abordat in general stilul trip-hop, dar de-a lungul timpului muzica sa a primit mai multe influente de sound.

Tricky / Sursa foto: google.ro

Cea mai importanta colaborare a sa este probabil cea cu trupa Massive Attack, pentru albumele "Blue Lines" si "Protection". Alte nume mari precum Bjork, Alanis Morisette, Neneh Cherry, PJ Harvey, Mos Def, Garbage, Damon Albarn (Blur) si Alison Goldfrapp sunt incluse in palmaresul artistului.

Cel mai nou album al artistului se numeste ‘Knowle West Boy’, iar fiecare piesa spune cate ceva despre felul in care Tricky a crescut in cartierul rau famat Knowle West, Bristol.

Biletele la concert sunt disponibile si au preturi cuprinse intre 60 si 100 de lei. Acestea pot fi procurate de pe www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, precum si de la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, retelele Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco si Flamingo Computers din toata tara.

Vei merge la concertul Tricky? Iti place stilul lor muzical?

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA