Tricotajul vaginal, invenția unei artiste australiene (Video)

De: Gabriela Voicu / 28.11.2013, 15:30
Tricotajul vaginal, invenția unei artiste australiene (Video)
Casey Jenkins, o activistă din Australia, este pasionată de tricotat și luptă pentru emanciparea femeilor într-un mod bizar și controversat.

Casey Jenkins, a activista din Australia, este pasionată de tricotat si lupta pentru emanciparea femeilor in cel bizar mod. Ea dorește să arate că vaginul este „doar o parte a corpului”, de aceea îl folosește la tricotat. Timp de aproape o luna ea își introduce zilnic un ghem de lână în vagin pentru ca apoi să creeze haine din firul respectiv.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Casey Jenkins „folosește tehnici tradiționale pentru a avea un impact politic sau social”, după cum spune chiar ea. Astfel, femeia a creat un nou tip de artă, prin care încearcă să combată misoginismul alături de câțiva prieteni care formează un fel de „Pussy Riot” a Australiei. 

„Dacă te uiți atent la vagin, realizezi că nu este altceva decât o parte a corpului. Nu este nimic șocant sau care să te sperie, nimic care să fugă sau să te mănânce. Petrec 28 de zile pe lună tricotând lână care a stat în vaginul meu. Mă limitez doar la asta pentru că sunt atașată de tricotat. Uneori este neplăcut, alteori mă excită. Arta nu ar mai fi artă dacă aș tăia ciclul menstrual din acest proces. Sper ca oamenii să își pună întrebări despre fricile și asocierile negative pe care le au cu privire la vulvă”, a declarat femeia despre arta sa controversată.