Tricoul cu mușchi, pentru bărbații care vor să arate bine

De: Marian Andrei / 18.10.2013, 13:00
Tricoul cu mușchi, pentru bărbații care vor să arate bine
Faci parte din categoria celor care le place să lenevească pe canapea alături de snacks-uri și cola, dar ți-ai dori, în același timp, să impresionezi fetele cu un torso bine dezvoltat? Ei bine, cineva s-a gândit și la tine!

Și nu, nu îți va recomanda să schimbi canapeaua cu sala de forță, ci pur și simplu, să… cumperi un tricou.

Clik aici pentru vremea în detaliu. Vremea apropo

Creat de un antrenor de box amator și prietenul său contabil, „Funkybod Muscle Top” este un tricou căptușit, în zona mușchilor pectorali și a tricepșilor, cu un material special.

Pe lângă faptul că imită aspectul unor mușchi tonifiați, căptușeala se și simte asemănător.

Ideea le-a venit celor doi britanici, Ash Bhunnoo și Ricky Robinson, urmărind persoanele care veneau la o sală de sport. „Erau oameni perfect sănătoși, care veneau la sală doar pentru a arăta mai bine la sfârșitul săptămânii. Femeile au avut dintotdeauna avantajul sutienului căptușit, care le permite să pară mai bine dezvoltate, așa că ne-am gândit să «le vindem» puțină încredere în ei bărbaților vanitoși”, a spus unul dintre cei doi.

Până acum, cei doi au vândut 1.000 de tricouri, pe care le fabrică în două culori, alb și negru, și patru dimensiuni, în funcție de cât de musculos vrea să fie clientul.