Tripletii Nicoletei Luciu vor avea sapte perechi de nasi (Video)

Apropo.ro / 21.11.2011, 14:30
Tripletii Nicoletei Luciu vor avea sapte perechi de nasi (Video)
Nicoleta Luciu se pregateste de botezul tripletilor, din 2012. Doi dintre tripleti vor avea doua perechi de nasi, iar al treilea va avea... trei perechi de nasi.

Nicoleta Luciu vrea sa faca botezul copiilor sai anul viitor, cand vremea va fi mai calda, iar ei vor mai creste putin. Tripletii Kim, Karoly si Kevin sunt extrem de norocosi, caci este „bataie” la nasit. Doi dintre ei va avea cate doua perechi de nasi, in timp ce al treilea copil va avea 3 perechi de nasi.

„Botezul tripletilor o sa fie undeva in aprilie, mai, sa se mai incalzeasca putin vremea, sa fie si ei mai marisori. Avem deocamdata cate doua perechi de nasi la fiecare si unul dintre ei va avea trei perechi. Deci va fi agitatie mare”, a explicat Nicoleta.

Intre timp, Nicoleta isi revine dupa sarcina extrem de bine. Kilogramele in plus au inceput sa dispara, iar fericita mamica este mai vioaie ca niciodata.


Nicoleta Luciu va avea sapte perechi de nasi pentru micutii ei – VIDEO pe www.acasatv.ro

Desi are un program plin cu cei patru copii ai sai, Nicoleta a acceptat sa fie si ea nasa fetitei bunei sale prietene.

„Finuta mea se numeste Ana Raluca si cu mama ei sunt o foarte buna prietena, ne-am cunoscut intr-o clinica privata, ea este asistenta medicala de profesie si ea a fost cea care m-a insotit in Ungaria in momentul in care am fost sa il nasc pe Zsolt acolo, pe cel mic”, povesteste Nicoleta.

„Am avut ceva emotii, pentru ca au trecut ceva ani de cand am botezat ultima oara, mai exact vreo 4 ani. Imi place foarte mult sa botez, imi doresc foarte multi fini si sper ca pana la sfarsitul vietii sa am cel putin 100 de fini”, a mai spus ea.