Triunghi amoros în “Pariu cu viaţa”

De: Nicoleta Nicolae / 05.03.2013, 14:00
Triunghi amoros în “Pariu cu viaţa”
Ioana (Alina Eremia), Andrei (Dorian Popa) şi Liviu (Liviu Teodorescu) sunt prinşi într-un triunghi amoros la începutul sezonului 4 din “Pariu cu viaţa”, ce va fi difuzat din 13 martie, în fiecare miercuri, de la 21.30 la PRO TV.

După întoarcea acasă, Andrei îşi doreşte să o recucerească pe Ioana, însă pentru Ioana e vremea marilor decizii! Ea este pusă în situaţia de a alege între o dragoste din trecut şi o poveste din prezent: „Viaţa Ioanei va fi în continuare plină de evenimente care vor schimba mersul lucrurilor. Faptul că Andrei s-a întors din America, îi trezeşte amintiri dureroase şi nu o poate lăsa să îşi trăiască povestea de dragoste cu Liviu. Andrei este foarte prezent în viaţa ei şi acest lucru o împiedică să îl uite, astfel că ea se agaţă de orice speranţă în relaţia cu Liviu. Intriga creată în jurul lui Andrei şi a lui Liviu are un efect negativ asupra ei”, spune Alina.

„În noul sezon din > lucrurile vor fi puţin mai complicate decât v-am obişnuit în ceea ce priveşte cuplul Ioana – Andrei. El porneşte un drum greu, însă nimic nu-l opreşte din a-şi atinge scopul, recucerirea Ioanei. Şi cum asta nu ar fi îndeajuns de greu, totul se întâmplă în urma greşelii lui Andrei şi, culmea, Liviu a apărut din nou în viaţa ei!”, spune Dorian.

„Personajul meu va întâmpina mari dificultăţi, dar va lupta până la capăt. Speranţa moare ultima, nu? O iubeşte enorm pe Ioana şi, pe fondul bolii pe care o are, simte că Ioana este ultima ancoră în realitatea dură pe care o trăieşte”, declară Liviu.