Triunghiuri amoroase în “Pariu cu viaţa”

Apropo.ro / 22.05.2012, 06:00
Triunghiuri amoroase în “Pariu cu viaţa”
Problemele din dragoste par să nu le mai dea pace personajelor din “Pariu cu viaţa”. Singurul cuplu care se bucură de linişte este cel format din Anca şi Vlad.

Cum se vor concretiza poveştile de iubire ale celor două triunghiuri amoroase? Pe cine va alege Ioana dintre Andrei şi Liviu? Oare Dima va rămâne cu Monica sau cu Sara? Telespectatorii vor afla urmarind ultimele episoade din sezonul 2 al serialului „Pariu cu viaţa”, difuzat în fiecare luni de la 20.30 la PRO TV, şi în avans de la 10.30 pe voyo.ro.
Sentimentele lui Liviu pentru Ioana sunt profunde şi sincere, ceea ce îl determină să îi declare dragostea, iar Andrei îi vede împreună: „Liviu a ajuns să o iubească pe Ioana treptat. Deşi la început a încercat să-şi reprime sentimentele faţă de ea pentru că Andrei era liderul trupei şi avea toate atuurile să fie cu Ioana, n-a reuşit. Într-un moment propice, îi spune ce simte pentru ea”, declară Liviu Teodorescu. „Andrei simte că moare pe dinăuntru deoarece, numai din motive ştiute numai de el, acesta nu mai poate fi aproape de Ioana, iar faptul că aceasta îşi continuă viaţa alături de Liviu îl afectează şi mai tare. Şi-ar dori să-i poată explica ce plănuieşte, însă contextul în care este prins nu-i permite, făcându-l astfel să strângă din dinţi şi să- şi ducă la bun sfârşit sarcina pe care o are, sperând că atunci îi va spune adevărul, aceasta va reuşi să-l ierte. Până atunci nu poate decât să-şi suprime sentimentele pe care le are faţă de Ioana”, spune Dorian Popa.
Sentimentele profunde pe care le-au simţit odată unul pentru celălat Monica şi Dima, încep să reapara la suprafaţă. Ei încearcă să se impace, ceea ce nu este deloc pe placul Sarei: „Sara se simte oarecum trădată de faptul că băiatul pe care l-a iubit şi în care a crezut că e altfel decât toate dezamăgirile prin care a trecut, fuge înapoi în braţele fostei iubite”, povesteşte Sore.
„În ciuda timpului care a trecut de la pierderea copilului, sentimentele se pare că nu s-au stins, şi având în vedere că fiecare a trecut peste momentele grele, rănile s-au atenuat şi este posbilă o nouă ” întâlnire”. Amândoi au făcut greşeli, dar până la urmă îşi vor da seama că importante sunt sentimentele reale”, mărturiseşte Alexia Talavutis.
În felul lui, Dima le iubeşte pe amândouă, dar numai una dintre fete poate fi adevărata lui dragoste: „El a fost sincer şi i-a spus la un moment dat Sarei că încă se gândeşte la Monica şi că ar fi bine să ia o pauză, atunci când încă şi ea se gândea la Andrei. Pe el l-au obosit foarte mult atitudinea şi insistenţele Sarei, ceea ce l-au făcut să se îndepărteze de ea”, spune Dima.
Telespectatorii vor vedea un moment muzical cu totul diferit, intrepretat pe una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Sunrise Avenue, ale carei versuri sunt reprezentative situaţiei pe care o trăieşte Dima: „Momentul „Fairytale Gone Bad” este cântat de Dima cu gândul la Sara, ceea ce denotă că el nu e tocmai împăcat cu ce a făcut. Sara îl urmăreşte şi acolo unde e singur, metaforic vorbind. Veţi vedea în momentul muzical care este de fapt legătură şi de ce apare Sara în clip”, povesteşte Sore.
Atunci când Sara afla despre Cristi că nu are bani, organizează o petrecere surpriză la care iau parte şi colegii din liceu. De data aceasta surpriza este una neplăcută, iar Sara şi Cristi ajung să ce certe cumplit: „Iniţial, Sara nu doreşte să spună despre secretul pe care l-a aflat despre Cristi, însă comportamentul lui (o să vedeţi în episod) o face să se răzgândească. Mereu a fost cea care a fost făcută să sufere aşa că doreşte să se răzbune pe el şi de aceea îl face de râs în faţa colegilor”, mai spune Sore.
Tot în episodul de luni, 21 mai, fanii serialului „Pariu cu viaţa” vor asculta o piesă emoţionantă cântată de Ioana în limba spaniolă – „Equivocada” din repertoriul celebrei cântăreţe Thalia.

Pariu cu viaţa, luni, 20.30, Pro TV