Trofee la care viseaza femeile

Apropo.ro / 03.06.2002, 14:41
Trofee la care viseaza femeile
David Beckham, Luis Figo și Ronaldo ravnesc la cel mai prețios trofeu al fotbalului: Cupa Mondiala. Dar, pentru miile de admiratoare, ei înșiși ar fi un trofeu. Din nefericire pentru ele, inimile fotbaliștilor au fost deja... amanetate Povestea de dragoste a celui


David Beckham, Luis Figo și Ronaldo ravnesc la cel mai prețios trofeu al fotbalului: Cupa Mondiala. Dar, pentru miile de admiratoare, ei înșiși ar fi un trofeu. Din nefericire pentru ele, inimile fotbaliștilor au fost deja… amanetate

Povestea de dragoste a celui mai mediatizat cuplu din Marea Britanie a început în februarie 1997, cand Victoria Adams a mers la un meci al echipei Manchester United. Ea nu știa cine e acel Beckham despre care vorbea toata lumea. El o vazuse în videoclipul Say YouÂ’ll Be There, în care Posh Spice purta un costum negru, lucios și foarte mulat. „Mi-am dorit s-o cunosc și am început sa colind cluburile londoneze, pe unde auzisem ca merge. Însa nu ne-am întalnit. Sorta a facut sa vina ea în vestiarul nostru și a fost dragoste la prima vedere”, povestea Beckham. „Nu-mi puteam lua ochii de la ea. Pana atunci, mie îmi placusera fetele blonde, diafane și foarte liniștite. Iar ea era total opusa lor.” Au schimbat numerele de telefon și David a sunat-o chiar a doua zi, i-a spus ca e în Londra și a invitat-o în oraș. Cum impresarul ei o sfatuise sa fie discreta și sa se fereasca de ochii vigilenți ai jurnaliștilor, cei doi au cautat un baruleț mai retras, dar, în final, au ajuns în apartamentul lui Mel C. Victoria s-a închis în baie cu prietena ei, timp de doua ore, pentru a povesti despre David, dupa care s-au uitat toți trei la televizor.

A doua întalnire a celor doi a avut loc într-o parcare și acolo s-au sarutat pentru prima data. „Nasol”, a fost cuvantul pe care l-a folosit Posh Spice ca sa descrie acea experiența. De-atunci lucrurile au evoluat și, recent, tot ea spunea ca, în pat, David e și mai talentat decat pe teren. Cei doi au împreuna un baiețel, pe Brooklyn, în varsta de 3 ani, și doamna Beckham e din nou însarcinata: bebelușul lor se va naște în septembrie, anul acesta.

Cei doi formeaza un cuplu foarte excentric: de la stilul vestimentar, pana la petrecerile pe care le dau. Ei țin sa creada și sa afirme ca sunt o familie normala. Atat de normala încat Victoria nu s-a sfiit sa afirme ca i-a „spart fața soțului ei”, cand l-a prins flirtand cu o alta femeie.

Despre Luis Figo se spune ca atrage femeile cum atrage un bec fluturii. Dar el e „foarte casatorit” și etern îndragostit de soția lui, Helene Svedin, un model suedez. „Luam pranzul la un restaurant și, la o masa din apropiere, am vazut o blonda frumoasa”, își amintește Figo.

„Am privit-o îndelung, s-a uitat și ea la mine și… clic! Nu mi-o mai puteam scoate din minte. Am revazut-o la un spectacol al lui Joaquin Cortez și am constatat ca avem prieteni comuni. Am facut cunoștința, am vorbit și eu am invitat-o la o cafea. Nu cred ca m-a luat în serios, pentru ca nu a acceptat invitația. Dar i-am lasat numarul meu de telefon.” Au trecut saptamani, dar Helene n-a sunat. „Și nu m-am mai gandit la ea, dar am revazut-o la un meci de box la care mersesem cu un prieten și cu mama. M-am apropiat de ea și i-am spus: „Ce surpriza! Se pare ca destinul ne aduce fața în fața cand ne așteptam mai puțin. Presupun ca ai pierdut numarul meu de telefon.” Așa a fost. Și-a notat, din nou, telefonul meu și a doua zi și-a respectat promisiunea.”

Cei doi s-au casatorit în 2001, la cinci ani de la prima lor întalnire. Ceremonia civila a avut loc în ambasada Portugaliei din Madrid, în cel mai strict secret, iar naș i-a fost coechipierul sau, Raul. Era cu 10 zile înainte ca Figo sa caștige, pentru prima data, Champions League, cu Real Madrid. La nunta lor, o luna mai tarziu, au fost prezenți peste 200 de invitați, cel mai de seama dintre ei fiind fiica lor, Daniela. Petrecerea, un adevarat spectacol – cu numere de iluzionism și recitaluri ale unor artiști celebri – s-a terminat cu focuri de artificii.

Helene era atunci însarcinata cu cel de-al doilea copil, care s-a nascut în 23 februarie anul acesta. Și este tot fetița. I-au dat numele Martina, „un nume care sa fie înțeles atat în portugheza, cat și suedeza”, explica mama.

Toate iubitele lui Ronaldo au fost numite, de presa și de fanii fotbalistului, Ronaldinha. Așa i-au spus și lui Milene Domingues, aceea care i-a devenit soție acum trei ani, în ziua de Craciun.

Cand a întalnit-o pe Milene, care era model, Ronaldo trecea prin cea mai grea perioada din viața lui: experimentase eșecul de la Cupa Mondiala din Franța, iar accidentul lui la genunchi se dovedise mai grav decat au crezut, la început, medicii. Spre deosebire de iubita anterioara a fotbalistului, care era tot timpul în lumina reflectoarelor, Milene nu-și dorea decat un singur lucru – sa fie alaturi de barbatul pe care îl iubea. Poate tocmai de aceea casatoria lor a avut loc în vila pe care fotbalistul i-a cumparat-o mamei lui, într-un cartier luxos din Rio de Janeiro, și a costat doar(!) 8.000 de dolari. El înca mai șchiopata, dupa operația pe care o suferise la genunchi, iar ea era însarcinata în luna a șaptea. Pe 6 aprilie 2000 li se naștea un baiețel: Ronaldo Domingues Nazario da Lima.

De curand, Milene a debutat într-un meci de fotbal feminin, în Italia: „A fost o zi speciala, pentru ca soțul meu a fost suporter și a avut grija de cel mic. La Cupa Mondiala, rolurile se vor inversa”, a spus ea.

Sursa:

Tags: