Tropical Islands din Germania, cel mai mare resort indoor din lume (Poze & Video)

Apropo.ro / 28.02.2013, 17:40
Plaje cu nisip, apă turcoaz, palmieri și șezloange, toate sunt parte a unui loc de vacanță așa cum nu ai mai văzut până acum.

Vrei o vacanță inedită și de neuitat. Atunci în Germania vei găsi locul potrivit, la Tropical Islands.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Într-un hangar imens din Krausnick, 60 de km sud-est de Berlin, ce a găzduit ca bază pentru militarii ruși, acum se află un cel mai mare complex de wellness din Europa ce are tot ceea ce ai găsi si pe o insulă însorită.

GALERIE FOTO

Tropical Islands

Hangarul a fost transformat în loc de vacanță. S-au amenajat piscine, pentru copii și adulți, tobogane (unul dintre ele de 25 m înălțime), parc de aventură, plajă exotică, restaurante, saună, cursuri de meditație, tratamente corporale, corturi pe plajă (în care poți dormi și peste noapte), căsuțe precum în Bali, Borneo, Thailand sau Samoa și multe altele. Din când în când, mai poți vedea trecând și câte un flamingo.

 


 

După temperatura din interior, nici nu ai spune că afară ar fi altfel. Nici nu se simte că te afli în plină iarnă, iar tu ești în interior, într-un costum de baie, la piscină.

Tropical Islands

Temperatura aerului este constantă, de 26 grade C, iar cea a apei, de la 28 grade C în Marea Sudului, la 32 grade C în Laguna Bali.

Complexul este deschis zilnic de la 8 dimineata, până după miezul nopții. Prețul pentru o zi de distracție este de la 28,50 de euro, și 23 de euro pentru cei copiii cu vârste între 4 și 14 ani. iar dacă dorești să rămâi peste noapte mai plătești încă 15 de euro.

Tropical Islands

Hangarul Tropical Islands are o capacitate maximă de 6.000 de vizitatori pe zi, și numai în primul an a atras circa 975.000 de turiști.

Tropical Islands

Hangarul de 66.000 mp, 360 metri lungime, 210 metri lățime și 107 metri înălțime poate „gazdui” chiar și statuia Libertății.