Trucuri cool pentru cea mai hot vară în numărul de iulie GLAMOUR!

De: Dragos Tanase / 01.07.2014, 10:00
Ghidul complet al escapadelor de weekend, dieta minune care te ajută să pierzi toate kilogramele nedorite fără sacrificii și cele 10 reguli de beauty pentru plajă: cu toate te așteaptă în numărul de iulie GLAMOUR, de astăzi la toate chioșcurile de ziare.

Vedeta numărului de iulie GLAMOUR este Cameron Diaz, o tipă amuzantă și cu picioarele pe pământ pe care am vrea să o avem pe speed dial! Miss Diaz ne învață în acest material exclusiv GLAMOUR cum să flirtăm și cum să trăim respectând codul nescris al fetelor. În plus, ea face câteva declarații de-a dreptul incendiare: „Iubesc femeile și nu cred în gelozia feminină”, spune Cameron.

Lectura continuă cu un ghid complet pentru escapade de weekend pus la punct de editorii GLAMOUR. Prânzuri fabuloase, degustări de vinuri parfumate, lecții de călărie într-un decor de basm sau priveliști ce par desprinse dintr-un film cu extratereștri: iată câteva locuri cool în care poți să petreci un sfârșit de săptămână superrelaxat – Castelul Cantacuzino, Nana FarmVille și Conacul dintre vii sunt doar câteva dintre ele.

Visezi la vacanțe petrecute sub soarele arzător? Atunci trebuie să citești Cele 10 reguli de beauty pentru plajă. Dacă nu te-ai pregătit în cel mai mic detaliu în lunile de până acum, stai liniștită – planul nostru expres te va ajuta să arăți senzațional în cel mai mic detaliu. Îți șoptim doar atât: exerciții cardio special create pentru tine, trucuri infailibile anticelulită și secretele machiajului minimalist pe care trebuie să îl abordezi pe timpul verii.

Tot în GLAMOUR de iulie ne întrebăm Moda ne face fericite? Audrey Hepburn a trăit conform devizei: „fetele fericite sunt cele mai frumoase”, iar acum cele mai renumite topmodele, de la Cara Delevigne la Karlie Kloss, par să se ghideze după vorbele fashionistei iconice din anii 60.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Numărul de iulie GLAMOUR vine cu vești excelente: există un plan cu care poți să pierzi toate kilogramele nedorite. Și care funcționează, fără să te supună unei diete stricte. Inventată de doctorul Yoni Freedhoff, această „non-dietă” a dat rezultate pentru 81% dintre pacienții lui – și da, le-a permis să mănânce ca niște persoane obișnuite. Află totul despre ea în GLAMOUR de iulie.

Citește în acest număr și despre Anatomia unei transformări… celebre: Miley Cyrus și-a scurtat părul, și-a tonifiat corpul, s-a descotorosit de haine – și a spus adio etapei Hannah Montana. Îți spunem povestea din culisele transformării ei radicale, de la antrenamentul secret creat special pentru ea de instructorul de Pilates, Mari Winsor la schimbarea de look pusă la cale de hairstylistul Chris McMillan.

Plus: lecția de deco cu aer marin. Pentru cei care își găsesc liniștea doar în fața valurilor albastre, pentru cei cărora le place nisipul auriu și priveliștea romantică a vapoarelor, avem o singură sugestie: un decor 100% nautic.

Numărul de iulie GLAMOUR este din 30 iunie la toate chioșcurile de ziare la prețul de 7,90 lei. Profită de oferta de abonare aici -> http://bit.ly/1r4HTIl