Trucuri pentru sprancene frumoase

Apropo.ro / 13.12.2007, 12:43
Trucuri pentru sprancene frumoase
Sprancenele bine conturate scot frumusetea ochilor in evidenta si dau expresivitate fetei.

Pensatul sprancenelor nu trebuie sa fie o povara pentru voi. Stim cu toate ca sprancenele bine conturate scot frumusetea ochilor in evidenta si dau expresivitate fetei. Daca nu ati ajuns inca pe mainile unui specialist, va prezentam noi cateva trucuri pe care le puteti incerca in fata oglinzii sau cu o prietena.

Marcheaza delimitarile

Pentru coltul interior al ochiului – ia un creion, tine-l paralel cu marginea nasului. Acolo unde creionul intalneste spranceana este locul in care se termina aceasta. Pune un punct cu creionul.

In exteriorul ochiului – din pozitia anterioara muta creionul diagonal, asa incat atinge nara si coltul exterior. Marcheaza si acest punct.

Tot ce se afla in afara acestor doua puncte trebuie pensat.

Arcada – spranceana frumoasa ar trebui sa fie (dar nu este regula) si arcuita. Pentru a afla care este punctul tine creionul paralel cu coltul exterior al ochiului, in dreptul locului cel mai colorat al irisului. Unde creionul intalneste spranceana este punctul maxim al arcului. Marcheaza si aici.

De acum nu trebuie decat oglinda si atentie pentru a fi multumita de rezultat.

Daca nu suporti durerea la pensat maseaza inainte locul cu gheata sa amorteasca si daca nu stiai, este mai putin dureros daca te pensezi la 2 saptamani dupa ce ai avut menstra (in aceasta perioada esti mult mai vulnerabila si durerea tinde sa fie accentuata).