Trucuri să slăbești rapid la burtă, picioare și fese

De: Carmen Ulian / 12.01.2015, 10:00
Trucuri să slăbești rapid la burtă, picioare și fese
Cunoscutul Dr. Oz spune că are o formulă secretă ce ajută la eliminarea grăsimilor din zonele dorite. Se combină două îngrediente și gata cu problemele!

Dacă vrei să elimini grăsimea din zona abdominală

Doctorul spune că grăsimea existentă aici este ținută de „rezervă” de către organismul tău. Pentru a scăpa de ea se va consuma acid gama linoleic – GLA și fasole. GLA arde grăsimile abdominale, calmează organismul și elimină stresul. Fasolea trebuie introdusă la fiecare masă, timp de o săptămână.

Dacă vrei să slăbești în zona feselor

Oz spune că de vină pentru acumulările de grăsimi de aici sunt materialul genetic și activitatea hormonală. Pentru a scăpa de grăsimea de pe fese se va consuma un supliment alimentar denumit chitosan ce blochează absiorbția grăsimilor în organism. Se face un shake din chitosan, o cană cu apă, banana, semințe de in măcinate și o linguriță cacao. Timp de o săptămână acest shake va înlocui micul dejun și cina.

Dacă vrei să slăbești la picioare

Piruvatul de calciu și dieta vegetariană te vor ajuta. Piruvatul de calciu este un supliment care se găsește și în organismul uman, dar în mici cantități. Se poate lua și suplimentar, 1 gram, înainte de masă și va face ca grăsimea de pe coapse să devină mai activă metabolic.

Trebuie să renunți și la carne în această perioadă, căci grăsimile saturate din ea se depun pe coapse. O poți înlocui cu soia, fasole, nuci, caju, etc.