Trupa „3 Sud Est” revine cu „Emoții”

Apropo.ro / 27.02.2014, 18:30
Trupa
Băieții de la 3 Sud Est s-au reunit și vor lansa un prim single după ani de absență. Piesa se numește "Emoții".

Laurențiu, Mihai și Viorel, cei trei membrii 3 Sud Est, vor lansa vineri, 28 februarie, single-ul „Emoții”, piesă ce vine după ani întregi de absență muzicală a trupei.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din România, lansează vineri, 28 februarie, un nou single, «Emoții» alături de 1ArtistMusic și CatMusic. Laurențiu, Mihai și Viorel, membrii trupei care a oferit povesti, trăiri și sentimente, lansează un single care împărtășește aceeași emoție pozitivă fanilor 3 Sud Est, de ieri și de azi„, se arată într-un comunicat de presă.

Ascultă piesa „Emoții” – 3 Sud Est

Putem avea succes și în prezent cu 3rei Sud Est. Nu e mare diferența între ce era atunci și ce se face acum. Ușor, ușor s-a revenit la piese dance, piese în limba română. Mie îmi place muzica care se face în prezent în România. Am o părere bună și despre noul val de artiști. Noi atunci ne-am despărțit din cauza opiniilor diferite. A fost o perioadă tulbure atunci pentru toată lumea. Toți erau înnebuniți să plece afară„, spunea Viorel anul trecut în cadrul unui interviu.