Trupa Abba lanseaza o editie deluxe a albumului „The Visitors”

Apropo.ro / 26.01.2012, 13:30
Trupa Abba lanseaza o editie deluxe a albumului
Grupul suedez Abba lanseaza o editie deluxe a albumului "The Visitors", din 1981, care va include si o piesa eliminata din versiunea originala si nedifuzata pana acum: "From a Twinkling Star to a Passing Angel".
Trupa suedeza ABBA lanseaza prima piesa noua dupa 18 ani. In 1994 suedezii pusesera la dispozitia fanilor cateva materiale noi cu ocazia lansarii pachetului de cd-uri Thank You for The Music.

Nici de data asta nu e vorba despre ceva nou-nout. Dar stirea tot i-a inflamat pe nostalgici. Pe 23 aprilie ABBA relanseaza o editie delux a celui de-al optulea album, „The Visitors”, ultimul lor album din 1981, care cuprindea hiturile „One of Us” si „Head Over Heeel”.

Benny Andersson si Björn Ulvaeus 

Actuala editie cuprinde si o piesa eliminata din editia originala si nedifuzata pana acum: „From a Twinkling Star to a Passing Angel”.

In rest, nicio sansa pentru vreo reunire. Nici macar in scopuri caritabile. „Vrem ca oamenii sa-si aminteasca de noi asa cum am fost” spune Björn Ulvaeus, unul din cei doi compozitori ai celei mai celebre trupe de pop din istorie.