Trupa Abba se reunește pentru turneul „Waterloo”

De: Gabriela Voicu / 13.11.2013, 16:30
Trupa Abba se reunește pentru turneul
În urmă cu 40 de ani, celebra trupă Abba s-a lansat după victoria de la concursul Eurovision, iar după mai bine de 20 de ani de când s-au destrămat, ei s-au gândit să se reunească pentru a porni într-un nou turneu.

După mai bine de 20 de ani de când s-au despărțit, suedezii din trupa Abba s-au gândit să se reunească pentru a porni în turneul aniversar „Waterloo”, pentru a sărbători 40 de ani de la înființarea trupei.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Agnetha Faltskog a confirmat că ea și cei trei colegi ai săi intenționează să cânte din nou împreună. Abba s-a lansat după concursul Eurovision din aprilie 1974, pe care l-a câștigat cu piesa „Waterloo”, care ar da și numele noului lor turneu.

Deși formația nu a mai lansat nimic din 1982, când au prezentat albumul „The Visitors”, cvartetul nu s-a destrămat realmente niciodată în mod oficial.

Faltskog a fost căsătorită cu Bjorn Ulvaeus, iar Benny Andersson s-a căsătorit cu Anni-Frid Ayngstad, iar ambele cupluri au divorțat ulterior. Cei patru au mai apărut împreună în 2008, pentru premiera filmului suedez „Mamma Mia”, bazat pe cariera trupei.

Deși la momentul respectiv au declarat că nu aveau motive să se reunească și că voiau ca fanii să și-i amintească așa cum au fost în tinerețe, aniversarea „Waterloo” ar putea deveni realitate anul viitor. 

„Îmbătrânim. Nu pot să îmi imaginez că ieșim pe scenă în bastoane”, a mai spus Agnetha Faltskog.