Trupa AC/DC se pensionează?

De: Marian Andrei / 16.04.2014, 15:15
Trupa AC/DC se pensionează?
Fanii celebrei trupe rock au rămas ca loviți de trăsnet, luni dimineață, când presa australiană a anunțat că AC/DC se va retrage din activitate.

Peter Ford, corespondent al postului radio australian 3AW, susține că are informații care indică faptul că AC/DC se va retrage și va renunța la prestațiile live.

Motivul ar fi starea de sănătate a chitaristului Malcom Young, care de altfel s-a și întors în Australia, pentru a fi alături de familia sa.

Speculațiile au fost alimentate câteva ore mai târziu, când Sydney Morning Herald a scris că o conferință de presă în care trupa își va anunța retragerea va avea loc marți (ieri).

Malcom Young

Zvonurile despre boala lui Young nu sunt o noutate, aceasta fiind anunțată chiar de solistul Brian Johnson, într-un interviu acordat la începutul anului. Totuși, Johnson a spus atunci că trupa va relua înregistrările în luna mai, la un studio din Vancouver.

„Unul dintre noi a fost destul de bolnav, dar nu am vrut să spunem nimic despre asta, am fost foarte discreți în legătură cu acest lucru. Iar el este foarte mândru. Însă cred că vom intra în studiouri în luna mai”, a spus Johnson.

Se împlinesc 40 de ani de când s-a înființat trupa și cred că vom încerca să susținem 40 de concerte, pentru a le mulțumi fanilor pentru loialitatea lor nemuritoare. Sincer, fanii noștri sunt cei mai buni din lume și noi îi apreciem pe fiecare dintre ei. Așadar, așa cum am spus, va trebui să ieșim pe scenă, chiar dacă am îmbătrânit. Au trecut patru ani (de la ultimul turneu) și abia aștept să cântăm din nou”, a adăugat solistul trupei australiene.

Pentru moment, nu există nicio declarație oficială a trupei referitoare la zvonurile apărute la începutul săptămânii.