Trupa Alb Negru aniversează 10 ani de carieră

Apropo.ro / 25.09.2014, 08:29
Trupa Alb Negru aniversează 10 ani de carieră
Mare sărbătoare, astăzi, în Trupa Alb Negru. Andrei şi Kamara se pregătesc de petrecere.
Formaţia împlineşte 10 ani de la debut aşa că va sărbători cum se cuvine, printr-un concert live şi lansarea unui nou albumul, “TENtaţii”. 
 
Andrei şi Kamara şi-au invitat toţi prietenii şi fanii la concertul aniversar care va avea loc în această seară, începând cu ora 22.00, în The Vintage Pub din Centru Vechi, pentru a cânta cele mai cunoscute piese lansate de către Alb Negru în cei 10 ani de carieră, dar şi cel mai recent single „TENtaţii „. 
 
“Noi doi”, “Hello”, “Fără sens”, “Lasă-te iubită”, “Zile”, “Dubii”, “Colegi de cameră”, “Mi-e sete de tine”, sunt doar câteva dintre piesele cu care Alb Negru a făcut senzaţie în topurile muzicale. 
 
Foto: Facebook
 
Alb Negru este o trupă de muzică pop formată de Kamara Ghedi şi Andrei Ştefănescu. Cei doi „Alb Negru” şi-au realizat debutul în 2004 la Festivalului de la Mamaia, unde au revenit doi ani mai târziu cu piesa Hello (Muza mea), câştigând Premiul de Excelenţă Artistică „Mădălin Voicu”. În 2007 alături de Todomondo, ei câştigă Andrei finala naţională Eurovision şi reprezintă Romania la Helsinki, unde se clasează pe locul 13 din 41 de ţări.
 
Cei doi au lansat împreună 4 albume, 8 videoclipuri şi 9 single-uri. De-a lungul vremii, ei au colaborat cu artişti de renume ai României precum: Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Creţu, Andreea Banică.