Trupa Alb Negru lansează videoclipul „Colegi de cameră” (Video)

De: Gabriela Voicu / 28.08.2013, 15:30
Trupa Alb Negru lansează videoclipul
După succesul răsunător și cucerirea topurilor românești cu piesa "Mi-e sete de tine", trupa Alb Negru face o nouă surpriză muzicală fanilor: piesa "Colegi de cameră".

După succesul răsunător și cucerirea topurilor românești cu piesa „Mi-e sete de tine”, trupa Alb Negru face o nouă surpriză muzicală fanilor. Așteptarea a luat sfârșit! Sprint Media Group și Cat Music lansează azi, 28 august 2013, în premieră națională, cel mai nou videoclip Alb Negru, „Colegi de cameră”.

„Colegi de cameră este altceva, diferit de tot ce am făcut până acum. Piesa este veselă, îți trezește fantezii, îți lasă libertatea de a-ți închipui diverse ipostaze ale vieții! Noi avem mare încredere în această piesă și sperăm să trezească în public aceeași stare de optimism și bună dispoziție pe care am avut-o și noi la ascultarea ei”, declară Andrei și Kamara de la Alb Negru.

Clipul aduce în prim-plan atmosfera anilor ’80, iar Andrei și Kamara joacă rolul unor rivali care se șicanează pentru câștigarea inimii unei fete. Amândoi întruchipează bărbatul perfect, dispus să își satisfacă și să își răsfețe aleasa, până dincolo de poate. Cine câștigă aceasta lupta, va invităm pe voi sa descoperiți!

Versurile melodiei îi aparțin lui Shift, iar regia clipului lui Alex Ceaușu. În videoclip se remarcă, de asemenea, apariția lui Shift și Ralflo, buni prieteni cu Andrei și Kamara!