Trupa Amadeus, show cu surprize

De: Nicoleta Nicolae / 02.12.2014, 09:00
Trupa Amadeus, show cu surprize
În ultima vreme, din ce în ce mai mulţi artişti români adoptă trendul starurilor international, aducând tot felul de elemente noi în show-rile lor. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis oferă în noul lor show, cu trupa extinsă de instrumentişti, aparitii elegante şi foarte sexy.

Artistele au investit, pentru noul lor concept de spectacol, nu doar în ecrane LED, lumini, grafică, instrumente şi efecte speciale, ci şi în vestimentaţii. Pe parcursul show-ului de peste o oră, fetele schimbă patru ţinute. Mai întâi, în formula de cvartet, apar in fata publicului purtând rochii albe, de seară, accesorizate cu bijuterii cu cristale Swarovski.

Urmează apoi rochiile din tulle şi dantelă şi rochiile sexy MiReLa din dantelă colorată, rosie, albastra, verde si mov. Show-ul continua cu alte ţinute spectaculoase. Şi colegii lor din trupă sunt îmbrăcaţi corespunzător, respectand dresscode-ul elegant, purând cămăşi şi sacouri elegante.

Noul show Amadeus se derulează în faţa unui ecran LED imens pe care se derulează proiecţii grafice în ton cu cele patru capitole ale concertului. Pentru un impact vizual şi mai mare, apelează la jocuri de lumini şi efecte speciale precum gheaţa carbonică.

 

Amadeus, alături de întregul band, cântă timp de o oră şi jumătate hituri internationale şi româneşti pe care invitaţii pot dansa în voie. Au in repertoriu peste 100 de piese, de la  „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”,  „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, pana la cele autohtone ”Vrei sa ne intalnim sambata seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar şi muzică populară.