Trupa Amorphis revine în România. Cât costă un bilet la concert

De: Nicoleta Nicolae / 12.12.2015, 17:00
Trupa Amorphis revine în România. Cât costă un bilet la concert
Trupa finlandeză Amorphis revine în România, pentru un concert care va avea loc pe 3 aprilie 2016, la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti, show-ul făcând parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formaţiei, "Under The Red Cloud", informează organizatorii evenimentului.

După ce au fost headlinerii festivalului Metalhead Meeting în 2015, finlandezii de la Amorphis se întorc la Bucureşti pe 3 aprilie 2016, pentru a prezenta cel mai recent album al trupei, „Under The Red Cloud”, dar şi alte piese care i-au făcut celebri, într-un show de peste 90 de minute.

Formată în 1990, trupa finlandeză Amorphis a avut o ascensiune rapidă pe scena metalului internaţional, stilul abordat la început fiind death metal, însă, odată cu trecerea timpului, trupa a evoluat apoi către progresiv metal şi folk metal.

Amorphis a revenit cu cel de-al 12-lea material de studio după o pauză de doi ani. Albumul „Under The Red Cloud” a fost lansat pe 4 septembrie şi a fost lăudat de presa de specialitate. A fost desemnat albumul anului în Finlanda, reuşind să detroneze trupe precum Nightwish, Children Of Bodom şi Stratovarius în ochii criticilor muzicali. Comparat adeseori cu „Tales from the Thousand Lakes” şi „Elegy”, „Under The Red Cloud” este în egală măsură o capodoperă a metalului în general, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de BestMusic Live Concerts.

Chitaristul Esa Holopainen a declarat următoarele: „Turneul mondial «Under The Red Cloud» a debutat exact după lansarea albumului, cu show-uri alături de Nightwish şi Arch Enemy. Sunt foarte bucuros să continuăm turneul, în martie, în Europa. Va fi cel mai mare turneu european al nostru de până acum şi vom avea o serie de invitaţi speciali alături de noi pe scenă. Va fi epic! Aşa că ne vedem la concerte!”.

Biletele pentru concertul din 3 aprilie sunt deja în vânzare, pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea (Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop – partener Orange), la următoarele preţuri: 60 de lei (acces general) şi 90 de lei (Golden Circle), până pe 1 februarie; 70 de lei (acces general) şi 100 de lei (Golden Circle), până pe 2 aprilie; 80 de lei (acces general), în ziua concertului şi la intrare.

Sursa: MEDIAFAX