Trupa Anathema a incantat publicul bucurestean! (poze&video)

Apropo.ro / 30.04.2009, 11:11
Trupa Anathema a incantat publicul bucurestean! (poze&video)
Fanii au cantat alaturi de Anathema si au aplaudat pe tot parcursul spectacolului.

Britanicii de la Anathema au urcat, aseara, pe scena Salii Palatului.

Spectacolul a inceput la ora 20:00, iar in deschidere, pentru a inginge spiritele, au cantat baietii de la trupa "Celelalte cuvinte".

Cu toate ca numarul spectatorilor nu a fost foarte mare, Sala Palatului a fost doar pe jumatate plina, atmosfera a fost foarte placuta.

Trupa "Celelalte Cuvinte" a cantat pentru cei prezenti in sala piese ca: "Asa e viata mea", "Un sfarsit e un inceput", "Daca Vrei", etc, care au fost primite de public cu aplauze.

Dupa aproximativ o ora si jumatate, a venit randul formatiei Anathema sa faca spectacol, iar fanii s-au ridicat in picioare si au inaintat spre scena inca de la primele versuri.

Baietii au fost comunicativi si foarte aproape de publicul bucurestean, au vorbit cu cei din sala, au multumit in limba romana, pentru entuziasmul cu care au fost primiti, si au interpretat piese conoscute precum: "Are You There", "One Last Goodbye", "Hope", "Sweet Tears" si "Unchained".

Fanii au cantat alaturi de Anathema si au aplaudat pe tot parcursul spectacolului.

Trupa s-a format in Liverpool in 1990, iar muzica lor nu poate fi incadrata intr-un singur stil, trupa abordand genuri de la doom metal pana la rock atmosferic cu influente alternative.

Cel mai nou material Anathema este Hindsight, un album semi-acustic cu cele mai cunoscute piese ale formatiei, dar care cuprinde si un cantec nou, intitulat Unchained (Tales Of The Unexpected).

In luna iunie a acestui an, Anathema va lansa cel de-al optulea material discografic, intitulat Horizons.

Foto: Cosmin Bararu

Imagine: Catalin Sanda

Montaj: Andrei Dinu

Vezi imagini de la concert: 

 

NU RATA GALERIA FOTO!