Trupa Animal X a creat un site pentru fani!

Apropo.ro / 06.05.2009, 17:00
Trupa Animal X a creat un site pentru fani!
Animal X vin cu o surpriza multasteptata de toti fanii lor: noul site oficial al trupei, www.animalx.org!

Chiar inainte de lansarea unui nou single, cei sase Animal X vin cu o surpriza multasteptata de toti fanii lor: noul site oficial al trupei, www.animalx.org!

Animalx.org este dedicat tuturor celor care doresc in acelasi timp si in acelasi loc dinamism, culoare, intercativitate, informatii complete despre membrii trupei, istoricul si proiectele Animal X, stiri, agenda concerte si multe altele.

De asemenea, toti cei care inca nu fac parte din fanclubul oficial Animal X au posibilitatea ca odata ajunsi pe site sa se inscrie foarte usor si astfel vor avea ocazia sa vorbeasca direct cu Martzianu, Vierme, Greiere, Hiena, Tzapu si Soparla pe forumul dedicat formatiei.

Una dintre rubricile care va bucura cu siguranta fanii este "X-shop" – pune la dispozitia tuturor produse sub marca Animal X.

Cu un design vizionar si atractiv, www.animalx.org isi propune sa devina un loc unde publicul sa gaseasca cele mai noi stiri legate de trupa, agenda concertelor, fotografii, clipuri si informatii in exclusivitate.