Trupa Bere Gratis a adus o „Noapte caldă” la Cinema Patria (FOTO)

Apropo.ro / 10.03.2015, 11:52
Trupa Bere Gratis a adus o
Încă de acum câteva luni ne-au cucerit inimile cu single-ul “Noapte caldă”, romanul de dragoste al fiecăruia dintre noi. Duminică, 8 martie, trupa Bere Gratis a pus în scenă povestea ta de iubire, printr-un concert live emoţionant, pe scena cinematografului Patria.

O “Noapte caldă” care a adus mai aproape de sufletele fanilor emoţie şi muzică, într-o evadare romantică din cotidian. La fel ca într-un joc de şah, în care regina este cea mai puternică piesa de pe tablă, şi în viaţă este valabilă zicală “fără regine nu există regi”, iar băieţii de la Bere Gratis au celebrat ziua femeii alături de publicul prezent, într-o seară magică, un regal de muzică live.

„Aseară am fost pe ‪marele ecran‬ şi am jucat în filmul vieţii noastre. Am fost norocoşi şi de această dată pentru că am avut parte de un public minunat, mărinimos în aplauze şi cu chef de cântat. Ecoul nostru drag. A fost o ‪Noapte Caldă‬ cu ‪Bere Gratis‬ la ‪Cinema Patria‬. Călătoria continuă!”, declară Bere Gratis.

Băieţii de la Bere Gratis au ridicat încă de la primul refren publicul în picioare şi seara antrenantă a continuat cu hituri că „Eu nu am să te las”, „La tine aş vrea să vin”, „Ultrafete”, „Ce mişto”, „Două inimi”.

Primul moment special al serii a fost super-colaborarea cu frumoasă şi talentată Andreea Runceanu (membră Amadeus), care a acompaniat la vioară trupa şi a prezentat publicului o altă variantă a pieselor „Câmpuri de luptă”, „Ce n-a văzut Parisul” şi „Stai pe acelaşi drum”.

Şi pentru că hitul „Noapte caldă”, ce a dat şi numele concertului, este o colaborare cu Sore, Mihai, Robert, Marian, Marius şi Radu au avut-o alături de ei pe tânăra artistă, iar „Noapte caldă” s-a auzit live într-o interpretare magică, că între prieteni, cu multe reacţii pozitive şi aplauze din partea publicului.

După interpretarea ultimei piese din setlist, „Pas în doi”, trupa a mulţumit publicului prezent şi, drept mulţumire pentru ropotele de aplauze, Bere Gratis a revenit pe scenă cu un bis pentru piesele „O lume nebună”, „Îţi mai aduci” şi varianta funk a hitului „Noapte caldă”.

La finalul concertului, doamnele şi domnişoarele din sală au primit coroniţe de flori din partea băieţilor.

Trupa Bere Gratis transmite prin muzică mesaje despre încredere, speranţă, dorinţa şi dragoste, face publicul să le simtă la aceeaşi intensitate şi reuşeşte să captiveze audienţele la fiecare apariţie, în care interpretarea live a fiecărei melodii are propria personalitate.

Şi de această dată, Bere Gratis a făcut că inima trupei să bată la unison cu inima publicului.