Trupa BLISS pregateste fanilor o serie de noutati

Apropo.ro / 23.04.2004, 14:45
Trupa BLISS pregateste fanilor o serie de noutati
Trupa BLISS, lansata cu un an in urma in cadrul show-ului de televiziune Popstars, difuzat la Pro TV, pregateste fanilor o serie de noutati: un album nou, un sound nou, o imagine noua, toate intr-o formula noua. Noutatea in formula BLISS o reprezinta Bogdan, cel mai

Trupa BLISS, lansata cu un an in urma in cadrul show-ului de televiziune Popstars, difuzat la Pro TV, pregateste fanilor o serie de noutati: un album nou, un sound nou, o imagine noua, toate intr-o formula noua.

Noutatea in formula BLISS o reprezinta Bogdan, cel mai proaspat membru al trupei, care de cateva zile il inlocuieste pe Ciprian Florea dupa ce acesta a hotarat sa se retraga din formatia care l-a consacrat.

Bogdan are 28 ani, s-a nascut la Vaslui sub zodia Berbecului, a absolvit Facultatea de Teologie, este pasionat de moda, informatica si film, i se spune „Parintele” si se autocaracterizeaza ca fiind pasnic si hotarat.

„Baietii de la BLISS mi-au oferit o sansa pe care vreau sa o fructific asa cum pot eu mai bine mai ales ca, la o zi dupa ce ne-am cunoscut, m-am simtit ca si cum locul meu era acolo, in trupa Bliss, de parca as fi fost cu ei in cantonamentul Popstars” declara Bogdan care s-a integrat foarte repede in formatie.

In prezent, Doru, Dan, Corneliu si Bogdan, intr-un cuvant BLISS, pregatesc primul videoclip in aceasta formula si lucreaza la inregistrarea materialului muzical de care fanii formatiei se vor bucura in aceasta vara.

MediaPro Music

Tags: