Trupa Blue Noise a lansat videoclipul piesei „Love won’t run away”

De: Nicoleta Nicolae / 18.06.2015, 08:00
Trupa Blue Noise a lansat videoclipul piesei „Love won’t run away”
Blue Noise a lansat pe canalul său de Youtube, Blue Noise şi pe pagina oficială de Facebook a trupei videoclipul piesei „Love won’t run away”, piesă cu care s-au clasat pe locul al IV-lea la Selecţia Naţională Eurovision 2015 România.

„Ideea de a-i face acestei piese şi videoclip ne-a venit chiar pe perioada concursului Eurovision, când o mare parte dintre concurenţi fredona refrenul piesei noastre. Pe holuri, în sălile de pregatire, chiar şi pe scenă, la aflarea rezultatelor!”, povesteşte Bogdan Tudor, membru al trupei Blue Noise, dar şi voice-over al Antenei 1.

Filmările, spune artistul, au avut loc la „WASP, în Bucuresti – un spaţiu minunat al dansului contemporan! Am găsit întelegere aici, dar şi spaţiile perfecte pentru filmarea noastră alb-negru, în două încăperi identice vopsite în cele două culori. Pentru noi a fost o experienţă inedită să filmăm într-un spatiu mat vizual”, povesteşte Bogdan Tudor. „Videoclipul se bazează pe o multitudine de stări amestecate ale acestui sentiment care nu prea vrea să ne dea pace, dragostea”, mai spune Bogdan.

Tot el spune că succesul pe care l-a înregistrat melodia la Eurovision a atras după el o notorietate fără precedent „pentru un proiect a capella, la noi în ţară. Am văzut că poţi schimba percepţia oamenilor cu privire la felul în care se face muzică. Am fost surprinşi să vedem că oamenii apreciază muzica de calitate, deopotrivă incisivă şi frumoasă, totul reprodus doar de vocea umană. Astfel că am hotarât să „imortalizam” piesa într-un videoclip. Norocul nostru este că suntem înconjuraţi de oameni care au zis imediat, „da”, demersului nostru. Roxana Ardelean de la Umbra Studio împreună cu colegii ei si regizorul Adrian Horobeţ au vazut potential în Blue Noise, şi în muzica a capella”, spune Bogdan Tudor, fericit că acest gen de muzică are succes şi în România.