Trupa Bosquito cântă în Hard Rock Cafe, la începutul lunii aprilie

De: Nicoleta Nicolae / 23.03.2015, 10:20
Trupa Bosquito cântă în Hard Rock Cafe, la începutul lunii aprilie
BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, joi, 2 aprilie 2015, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe româneşti cu un sound unic: Bosquito!

Fondată de Radu Almasan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe de la muzică ţigăneasca, balcanica până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006. au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România.

Trupa a lansat până acum 4 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003) şi Fărâme de soare (2004). În peruoada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar componenţii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional.

Tot în această perioadă au lansat şi piesa Întuneric în culori alături de Ovidiu Lipan Ţăndărica iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. Recent, Bosquito au susţinut un concert la Cinema Patria, sold out!

Vino pe 2 aprilie la Hard Rock Café să asculţi piese precum: Aşa că beau, Hopa Hopa, Două mâini, Când îngerii pleacă, M-ai dat peste cap, Tu eşti iubita mea şi mult prea cunoscutul refren “dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

BILETE

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 50 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc) şi 70 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde în ţară.

Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigură automat şi rezervarea la masă, aşa că nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele în format electronic pot fi scanate, atât printate cât şi de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts