Trupa byron pleacă în turneu cu filmul “Bărbaţi mişto”

Apropo.ro / 12.10.2014, 09:00
Trupa byron pleacă în turneu cu filmul “Bărbaţi mişto”
În data de 7 noiembrie va avea loc premiera comediei “Bărbaţi mişto” în cinematografele din întreaga ţară. Filmul este o producţie Irlanda/UK, iar regia este semnată de John Butler. Campania de promovare este atipică şi are la bază umanitatea, inovaţia şi dorinţa de a transmite emoţie. Principalii susţinători ai filmului sunt membrii trupei byron care vor face un turneu de promovare a acestui titlu în câteva dintre oraşele din ţară.
 
Turneul cuprinde următoarele concerte: Ploieşti, la Irish Pub Ploiesti – The ShamRock – 17 octombrie, Băicoi, la Touche Club pe 24 octombrie, Iaşi, la Underground The Pub pe 25 octombrie, Craiova –  la Smart Pub pe 8 noiembrie, Arad la Nerv Arad pe 14 noiembrie, Timişoara la DAOS club pe 15 noiembrie.
 
 
 
“Bărbaţi Mişto e un film care ne-a plăcut tare mult; un film despre prietenie, în primul rând, cu un ton fermecător şi un umor savuros. Ne bucurăm să luăm parte la promovarea acestuia aşa cum ştim noi cel mai bine, cântând, şi abia aşteptăm să ne revedem la concerte şi să râdem împreună din 7 noiembrie în sala de cinema!”, spun cei de la byron. Pentru promovarea filmului am pregatit un videoclip inedit pentru piesa „Surrealistic Collage” de pe albumul „30 seconds of fame” lansat anul trecut.
 
 
 

 
„Suntem extrem de entuziasmaţi că trupa byron a fost alături de noi din prima clipă în campania de promovare a filmului, muzica lor transmite exact mesajul pe care ni-l dorim, iar publicul lor este extrem de cald, curios şi deschis la nou.“, spune Ileana Cecanu, fondatorul companiei de distributie a filmului.
 
 
Sinopsis
 
Un viitor mire, acceptă, fără prea multă tragere de inimă, să petreacă un week-end al burlacilor cu prietenii săi, în aer liber, undeva în partea de vest a Irlandei. Spre disperarea lor, ei sunt însoţiţi de fratele imprevizibil al miresei, un mascul alfa cunoscut sub numele de „Bormaşină”, a cărui personalitate explozivă şi leadership haotic îi poartă pe toţi într-o aventură de neuitat.
Este un film despre prietenie, dragoste, curaj, regăsirea de sine şi…hituri U2, presărat din plin cu umor de replică, de situaţie, de caractere sau absurd. Este o comedie perfectă cu #bărbaţimişto îndrăgostiţi sau în căutare de #femeimişto, care dezvăluie adevăruri din vieţile şi sufletele unor oameni pe care e foarte uşor să îi iubeşti şi ţi-e drag să îi descoperi aşa cum sunt.