Trupa Cannibal Corpse concertează la București pe 24 iulie

De: Carmen Ulian / 28.01.2015, 08:00
Trupa Cannibal Corpse concertează la București pe 24 iulie
Trupa Cannibal Corpse, unul dintre cele mai mari nume ale genului death metal, va concerta la Arenele Romane din București pe 24 iulie 2015.

Show-ul celor de la Cannibal Corpse face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, „A Skeletal Domain”, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

Cu o carieră de peste un sfert de secol și o discografie compusă din 13 albume al căror conținut a stârnit numeroase controverse și a modelat semnificativ scena death metal, Cannibal Corpse continuă să își încânte fanii cu energia caracteristică și rămâne printre puținele formații de metal extrem care, în ciuda numeroaselor schimbări de componență, și-au păstrat neschimbat stilul.

Cel mai nou album, „A Skeletal Domain”, lansat în 2014, a debutat în topul Billboard 200 pe locul al 32-lea și a primit numeroase aprecieri atât din partea fanilor, cât și a criticilor de muzică.

Turneul dedicat promovării albumului îi aduce pe acești veterani ai genului și la București, unde generațiile vechi și noi de fani vor avea ocazia să se bucure de un concert în aer liber, sub riff-urile agresive ale celebrilor membri ai formației.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile prin rețeaua Eventim și online, pe eventim.ro, la următoarele prețuri:

– 75 de lei (promoțional, primele 300 de bilete),

– 95 de lei (promoțional, următoarele 500 de bilete),

– 115 lei (după epuizarea biletelor aflate în promoție),

– 125 de lei (în ziua evenimentului).