Trupa Cargo cântă, pe 26 martie, la Hard Rock Cafe din București

De: Dragos Tanase / 22.03.2015, 13:00
Trupa Cargo cântă, pe 26 martie, la Hard Rock Cafe din București
BestMusic și METALHEAD te invită la Hard Rock Cafe, joi, 26 martie începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu cea mai iubita trupă de rock românească, CARGO! Vom avea parte de ultimul show al trupei în București înainte de concertul aniversar de 30 de ani din cadrul festivalului Metalhead Meeting din iunie!

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc printr-al sau hard rock, încă de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat Ziua Vrăjitoarelor și o brousa intitulată Jurnal de bord, cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează Bagă-ți mințile în cap sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album „Best Of” intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei „Nu mă lasă să-mi fie dor” și „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. „A 5-a dimensiune” „vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în altă”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

 „În plus, în piesa este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tăvi Pilan- tobe, Ionuț Cârjă – clape și Florin Barbu – bass. Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației: http://www.facebook.com/cargorock

Vino pe 26 martie la Hard Rock Café să asculți piese precum: „Ziua Vrăjitoarelor”, „Anarhia”, „Dacă ploaia s-ar opri”, „Aproape de Voi”, „Nu mai am țigări” și multe altele. Biletele pentru concertul CARGO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

BILETE

Acestea costă 60 de lei cu loc la masă și 80 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei

Puncte de vânzare fizice pentru București:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30 colț cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agențiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 și Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

– Aplicația de IOS și Android IaBilet valabilă în AppStore respectiv GooglePlay.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat și rezervarea de locuri la masa scăpându-te de drumul până la locație sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca în funcție de cumpărarea biletelor așa că dacă îți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM.