Trupa Cargo, concert în Hard Rock Cafe

Apropo.ro / 20.03.2015, 13:35
Trupa Cargo, concert în Hard Rock Cafe
BestMusic şi METALHEAD te invită la Hard Rock Cafe, joi, 26 martie începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu cea mai iubita trupă de rock românească, CARGO! Vom avea parte de ultimul show al trupei în Bucureşti înainte de concertul aniversar de 30 de ani din cadrul festivalului Metalhead Meeting din iunie!

Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rockul românesc printr-al sau hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat Ziua Vrăjitoarelor şi o brousa intitulată Jurnal de bord, cu texele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează Bagă-ţi minţile în cap sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce conţine 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu mă lasă să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeşte despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în altă”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

 “În plus, în piesa este vorba şi despre dorinţa de eliberare a omului modern din jungla vieţii moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tăvi Pilan- tobe, Ionuţ Cârjă – clape şi Florin Barbu – bass. Mai multe informaţii despre artişti puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook a formaţiei: http://www.facebook.com/cargorock

Vino pe 26 martie la Hard Rock Café să asculţi piese precum: “Ziua Vrăjitoarelor”, “Anarhia”, “Dacă ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, „Nu mai am ţigări” şi multe altele. Biletele pentru concertul CARGO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

BILETE

Acestea costă 60 de lei cu loc la masă şi 80 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

– Aplicaţia de IOS şi Android IaBilet valabilă în AppStore respectiv GooglePlay.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masa scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca în funcţie de cumpărarea biletelor aşa că dacă îţi cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM.