Trupa Cargo reeditează albumul de hituri „XXII”, printr-un concert special!

De: Dragos Tanase / 13.05.2014, 10:30
Trupa Cargo reeditează albumul de hituri
Albumul Cargo - "XXII", cel care conține cele mai bune piese ale trupei de-a lungul istoriei, a fost reeditat într-o ediție limitată care poate fi comandat de pe site-ul oficial cargorock.ro, dar și la concertele trupei.

„XXII” conține 21 de piese clasice și o piesă nouă (la acea vreme, în 2007) și a fost lansat cu ocazia a 22 de ani de activitate scenică. Albumul este povestea unei trupe care trăiește prin fani și care a putut. Lansarea să oficială a avut loc pe 10 mai 2007, adică în urmă cu 7 ani.

Piese precum Anarhia, Ziua Vrăjitoarelor, Doi Pași, Frunza Verde, Ielele, Mama sau Destin pot fi găsite pe album piese pe caer le puteți asculta live și pe 15 mai la Hard Rock Cafe, unde CARGO va susține un concert cu totul și cu totul special.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu CARGO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro și pe www.metalhead.ro dar și la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 50 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) și 70 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei. Biletele în format fizic se găsesc și în rețeaua de magazine UMAN și SENIA din toată țara și la Club Rockstadt din Brașov.

Trupa Cargo – biografie

Înființată la Timișoara în 1985, trupa Cargo a revoluționat rock-ul românesc, cu al său stil hard rock, încă de la primul album „Povestiri din gară”.

Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, „Destin”, iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat Ziua Vrăjitoarelor și o broșură intitulată „Jurnal de bord”, cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei.

La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ți mințile în cap”, sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album „Best Of” intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei „Nu mă lasă să-mi fie dor” și „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

„A 5-a dimensiune” „vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în altă”, a spus Adi Bărar, chitaristul trupei.

„În plus, în piesa este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Cargo înseamnă Adi Bărar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Cârja – clape și Florin Barbu – bass.

Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației: facebook.com/cargorock