Trupa Cargo va concerta pe 26 martie într-un club din București

De: Carmen Ulian / 24.01.2015, 10:00
Trupa Cargo va concerta pe 26 martie într-un club din București
Trupa Cargo va susține un concert pe 26 martie, de la ora 21.30, în clubul Hard Rock Cafe din București, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea formației.

Biletele pentru concertul pe care trupa Cargo îl va susține în București pot fi găsite online, pe www.iabilet.ro, în magazinele Uman din Băneasa Shopping City și Piața Romană, magazinul Muzica, agențiile Perfect Tour, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare.

Biletele costă 60 de lei, cu loc la masă, și 80 de lei – VIP, cu loc la masă, în fața scenei.

Trupa Cargo s-a înființat la Timișoara în toamna anului 1985. Prima componență a fost formată din Carol Bleich – baterie, Octavian Iepan – chitară, Tibi Gajdo – chitară bass, Dinel Tollea – clape, Nae Ionel Tarnotzi – voce și Adi Bărar – chitară. După plecarea din țară a lui Carol Bleich, în trupă a venit Peter Kocsef. La bass, în locul lui Tibi Gajdo, a venit Tibi Bako, iar Adrian Bărar era solist și chitarist. După puțin timp, solist vocal a fost adus Leo Iorga, iar Cargo a început să susțină concerte prin țară.

În prezent, din trupa Cargo fac parte Adi Barar – chitară, Adrian Igrișan (Baciu)- voce, Tavi Pilan – tobe, Ionuț Carja – clape și Florin Barbu – bass.