Trupa cehă PUB ANIMALS, pentru prima dată în România

Apropo.ro / 10.11.2014, 11:00
Trupa cehă PUB ANIMALS, pentru prima dată în România
Aventura românească a celor 8 băieţi simpatici de la Pub Animals începe cu concertul de luni, 10 noiembrie, ora 20, la Sala Polivalentă, când vor deschide show-ul trupei Vunk, urmat de un party menit să-i distreze pe studenţi până dimineaţă, pe un set marca DJ Dani.
La eveniment sunt aşteptaţi peste 6.000 de studenţi de la toate universităţile şi facultăţile din Capitală, accesul acestora făcându-se pe baza invitaţiilor din partea asociaţiilor studenţeşti.
 
Al doilea popas este la Iaşi, marţi, 11 noiembrie, în club Dublin, unde Pub Animals cântă pe aceeaşi scenă cu Fără Zahăr.
Pub Animals încheie seria de concerte în România cu show-ul de la Cluj, în clubul Bamboo, în data de 13 noiembrie, alături de Paraziţii.
 
PUB ANIMALS s-a lansat în 2010 cu albumul „Safar-i”, cu care au câştigat premiul  Grammy din Cehia pentru cel mai bun debut. Piesa care i-a consacrat este „Elephantman”, single al cărui videoclip e colorat şi plin de umor jucăuş.
 
Trupa este formată din 8 membri: Pavel Podruh (voce), Štěpán Hebík (voce şi trombon), Jakub Hebík (tobe), Michael Říha (clape), Vít Heřman (chitară), Petr Bidlo (bas), Jan Hlaváč (trompetă), Kristián Halada (saxofon).
Pub Animals plănuiesc să facă, în viitorul apropiat, o serie de colaborări cu artişti de top din muzica românească. Astfel, pe lângă concertele din cadrul UNIFEST, artiştii cehi au plănuit şi o serie de întâlniri şi schimburi de experienţă cu producători şi compozitori din industria muzicală din România.