Trupa Celelalte Cuvinte isi lanseaza noul album!

Apropo.ro / 13.11.2008, 12:00
Vineri, 14 noiembrie, trupa Celelalte Cuvinte isi lanseaza noul album intitulat „STEM".

Vineri, 14 noiembrie, orele 20:00, grupul oradean Celelalte Cuvinte isi lanseaza noul album intitulat „STEM” la Palatul National al Copiilor din Bucuresti (Parcul Tineretului).

Titlul albumului trimite la termenul medical (celule stem) in sensul figurat, semnificand capacitatea membrilor trupei de regenerare, improspatare si actualizare din punct de vedere muzical.

Cu aceasta ocazie trupa va prezenta un show care va dura peste doua ore si va include pe langa piesele noi si multe melodii celebre ale formatiei. Spectacolul va beneficia de un sistem de sunet si lumini performante, precum si de un decor exceptional.

Primul single de pe album, „Zmeie”, a fost cantat de formatie in concertele sale inca de anul trecut si este deja difuzat de cateva posturi radio. In plus, este insotit de un videoclip realizat de Doru Ionescu, clip care poate fi vizionat la www.tvrmedia.ro.

Celelalte Cuvinte

Doar un numar foarte mic de bilete mai este disponibil la acest spectacol prin magazinele Muzica, Magazinele Music Shop Batistei si Calea Victoriei, Flamingo Unirii, Sala Palatului, Sala Polivalenta, Flanco Orhideea, Dorobanti, Baneasa, Cora Pantelimon si in tara prin reteaua Bilet.ro. Pretul lor este de 40 lei, biletele la 45 si 50 lei fiind deja epuizate. In ziua concertului se vor mai pune in vanzare un numar limitat de bilete fara loc.
 
Albumul  „Stem” este  comercializat de TVR MEDIA prin intermediul tuturor magazinelor de specialitate precum si prin comanda telefonica la numarul 021-3174591. Acest CD are un pret de vanzare recomandat de 19,90 Lei.

Afisul concertului Celelalte Cuvinte

Ce parere ai despre muzica celor de la Celelalte Cuvinte?

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA