Trupa Coldplay apare pe coloana sonoră a filmului „Unbroken”, regizat de Angelina Jolie

Apropo.ro / 09.11.2014, 09:00
Trupa Coldplay apare pe coloana sonoră a filmului
Coldplay va lansa o nouă piesă intitulată "Miracles", realizată special pentru coloana sonoră a filmului "Unbroken" ce urmează va debuta pe marile ecrane din SUA pe data de 25 decembrie. În România, filmul va rula în cinematografe începând cu 23 ianuarie 2015.

Regizat şi produs de Angelina Jolie, filmul spune povestea incredibilă, ce datează din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, a eroului Louis „Louie” Zamperini (Jack O’Connel) şi a doi dintre camarazii săi care supravieţuiesc timp de 47 de zile într-o plută după ce suferiseră un accident aviatic pentru că, apoi, să cadă în mâinile marinei japoneze, care îi trimite într-o tabără de prizonieri.


 

Foto: Warner Music Group

Adaptat după cartea de succes a Laurei Hillenbrand (Seabiscuit: An American Legend), „Unbroken” prezintă extraordinară lecţie de rezistenţă a spiritului uman oferită de povestea reală a lui Zamperini.

Foto: Unbroken Official Site

Coloana sonoră a filmului va fi lansată în SUA pe 16 decembrie prin Atlantic Records, iar în Marea Britanie pe 15 decembrie prin Parlophone Records.