Trupa Daft Punk lansează prezervativele „Get Lucky”

De: Gabriela Voicu / 11.07.2013, 14:20
Trupa Daft Punk lansează prezervativele
Trupa franceză Daft Punk s-a asociat cu compania Durex pentru a lansa un nou prezervativ, numit după hitul "Get Lucky".

Trupa franceză Daft Punk s-a asociat cu compania Durex pentru a lansa un nou prezervativ, numit după hitul „Get Lucky”, lansat în acest an. Pe ambalaj este imprimată și imaginea copertei albumului care include piesa, „Random Access Memories”.

Coperta și titlul hitului au fost imortalizate pe o parte a ambalajului noilor pachete de prezervative produse de Durex, iar logo-ul formației este imprimat pe cealaltă parte.

DJ-ul american Diplo a postat deja, pe o rețea de socializare, o fotografie cu un pachet de prezervative desfăcut, cu o descriere obraznică: „Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut aceste prezervative la mine noaptea trecută”.

Daft Punk – „Get Lucky” ft. Pharrell Williams

Prezervativele vor fi puse în vânzare mai întâi în Europa, apoi în Marea Britanie.

Daft Punk, una dintre cele mai de succes trupe din domeniul muzicii electronice, se alătură astfel membrilor formației britanice JLS, care au lansat, în 2010, propriul brand de prezervative, „Just Love Safe”, prin intermediul Durex.

Trupa franceză Daft Punk este alcătuită din muzicienii Guy-Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter și a lansat opt albume până în prezent, câștigând două premii Grammy.